(FOTO) Policisti so lepotici odvzeli prostost, policijsko postajo pa je zapustila z modricami in brez krila

Gr.G.
18.09.2020 10:23

Prigoda iz Hamburga bi lahko spadala v kategorijo, saj ni res, pa je. 21-letnica je po mnenju tamkajšnje policije pri poziranju šla predaleč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lepotica iz letošnjega nemškega Big Brotherja slavnih Emmy Russ je zaradi spodnje fotografije imela velike težave s policijo v Hamburgu. In to navkljub temu, da je 21-letnica v resničnostnem šovu izjavila, da ima zelo rada dominantne moške v uniformah. In da si zna celo predstavljati, da bi sama postala policistka. Možje v modrem, ki so ji odvzeli prostost, je zaradi tega niso prav nič drugače obravnavali. 

Njena mama je hčerko fotografirala, kako ta sedi na policijskem avtomobilu v mini krilu in se igra z lasmi. "Zakaj sem bila po posnetku aretirana, dobila dve prijavi in modrice ter sem morala policijsko postajo po več urah zapustiti brez krila, boste izvedeli v naslednjih dneh," je mladenka sporočila svojim več kot 160 tisoč sledilcem na Instagramu. 

View this post on Instagram

KURIOSER EINSATZ⁣ Unsere Kollegen in #Winterhude staunten gestern nicht schlecht: Ein Anwohner meldete telefonisch, dass sich eine Frau vor dem Polizeikommissariat auf der Motorhaube eines Streifenwagens räkeln würde - offenbar, um "schöne Fotos" von sich machen zu lassen.⁣ Die Überprüfung ergab: Tatsächlich hatte auf dem #Streifenwagen "Peter 33/10", der nicht im Blickfeld der Wache gestanden hatte, offenbar ein #Fotoshooting stattgefunden. Die besagte Frau konnte zusammen mit ihrer Mutter, die die Fotos gemacht hatte, vor Ort angetroffen werden. Das Problem: Beim Posieren auf dem Streifenwagen war die Motorhaube eingedrückt worden. Die Folge: Eine #Strafanzeige wegen #Sachbeschädigung und die Sicherung der auf dem #FuStW "geshooteten" Fotos als Beweismittel.⁣ Die Beschuldigte musste zur Personalienfeststellung mit ins #Polizeikommissariat. Gegen sie läuft nun ein Ermittlungsverfahren und der verursachte Schaden von (nach aktuellen Schätzungen) mehreren hundert Euro wird ihr in Rechnung gestellt werden.⁣ Unsere Bitte:⁣ Ja, unsere Streifenwagen können ziemlich sexy sein! Gern könnt ihr sie fotografieren! Achtet aber bitte unbedingt darauf, dass sie dabei nicht beschädigt werden - einfach draufsetzen oder -klettern geht defintiv zu weit!⁣.⁣ #polizeihamburg #hamburg #polizei #heutehabenwirkeinfotofürdich

A post shared by Polizei Hamburg (@polizeihamburg) on

Na njen zapis pa se je, tudi na Instagramu, odzvala hamburška policija. Pišejo o nenavadni intervenciji: "Naši kolegi iz Winterhuda so bili včeraj presenečeni: stanovalka je po telefonu poročala, da se ženska pred policijsko postajo valja pa pokrovu patruljnega avtomobila - očitno zato, da bi naredila 'lepe fotografije'." Ugotovili so, da je mlado žensko njena mama fotografirala na službenem vozilu policije, ki ni bilo parkirano neposredno pred policijsko postajo. Obe so tudi zasačili pri početju. 

Težava pa je nastala zaradi tega, ker je bil vdrt pokrov motorja vozila, točno na mestu, kjer je pozirala vitka lepotica. Tako si je prislužila kazensko ovadbo zaradi poškodovanja tuje stvari, policisti pa so zavarovali posnetke in ji bodo izstavili račun za popravilo avtomobila v višini več sto evrov.  

"Da, naši policijski avtomobili so lahko precej seksi! Seveda jih lahko fotografirate, vendar pazite na to, da jih ob tem ne boste poškodovali. Sesti ali plezati na njih je vsekakor preveč," so še zapisali policisti. Russova se je na objavo policije odzvala s komentarjem, v katerem jih sprašuje, zakaj nenehno brišejo njene komentarje. "Ali morda kaj skrivate?" je vprašala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta