(FOTO) Seksi, šik in popolnoma mimo: To so najbolj razvpite obleke Eme 2020

D.Ži
24.02.2020 10:31

Tudi če bomo na večino skladb Eme 2020 pozabili, se nam je nekaj oprav vtisnilo v spomin, kakšna se nam je vžgala celo v roženico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Božidar Wolfand Wolf je ukradel pozornost celo večini sotekmovalk.
Rtv Slo

Ema 2020 se je razpletla. Zmagala je Ana Soklič s skladbo Voda, ki bo Slovenijo maja zastopala na Evroviziji v Rotterdamu. Nekaj skladb bo poslušalcem morda ostalo v spominu, večina pa jih bo - kot na vseh glasbenih tekmovanjih po svetu - ostala v sobotnem večeru in tako postala del arhiva. Če so vas skladbe slovenskega evrovizijskega predizbora pustile mlačne, pa je tukaj nekaj oprav, ki nam bodo še dolgo ostale v spominu. Ema letos ni bila festival, na katerem bi nastopajoči tekmovali v dekoltejih in provokativnosti. Veliko šik, ženstvenih, bleščečih, pompoznih, a ne vulgarnih odrskih oblačil smo videli. Kdo je najbolj ukradel našo pozornost?
Ana Soklič je bila kot vir svetlobe sredi gozdne jase. Ko so se prižgale luči, je bilo videti, kot da je na oder prišla iz neke povsem druge dimenzije. Nedolžno bela in čista kot solza. Prerojena. Njeno eterično opravo je zasnovala Vesna Mirtelj.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B84ZxzQHrtK/{/instagram}
Gaja Prestor je bila fatalno seksi v rdečem. Pod kreacijo, ki jo je navdihnila ženska silhueta 60-ih let minulega stoletja, se je podpisal Dami Raković Ponorelli, ki se ga spomnimo tudi z ljubljanskega tedna mode. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B84YRCLHa_X/{/instagram}
Pravljično lepa Klara Jazbec je ta večer na odru stala kot diva v črnem. Razkrila je, da je obleko našla pri Sanjski obleki, gledalce pa je presenetila z globokim dekoltejem, ki pa ni razkrival preveč. Črna ji odlično pristoji! 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B84b8GNnT5q/{/instagram}
Lina Kuduzović je stavila na preverjeno ime. Njeno mladostno razigrano, zelo sodobno in samozavestno bleščečo opravo je ustvaril David Hojnik, ki je v preteklosti za Evrovizijo oblekel tudi ManuEllo in Leo Sirk. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B84fgUMHgs4/{/instagram}
In potem je tukaj še najbolj razvpita in obrekovana podoba sobotnega večera. Božidar Wolfand Wolf. Če je hotel pritegniti pozornost, šokirati in ostati v spominu, mu je brez dvoma uspelo. Sicer pa bi si danes 58-letnega nekdanjega zlatega dečka slovenskega popa želeli videti v čem malce bolj ... gosposkem. Če še preživimo rokerski (?!) polovični škotski kilt z verigami, pa mimo pričeske ne moremo. Je imel lasni vstavek? Podaljške? Ima resnično tako dolge lase? Zakaj peroksid? Zakaj pri bogu takšna pričeska? To so bila najpogostejša vprašanja na zabavi, ki je na Kolodvorski Emi sledila. Se pa redko zgodi, da kak moški izvajalec pevkam ukrade večino pozornosti, zato gre Wolfu s tega vidika čestitati. Ampak ... kiklo dol! 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B84aonnHIZs/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta