(FOTO) Sting se je tik pred ljubljanskim koncertom srečal z begunkami

A.L.
05.06.2019 16:18

Zvezdnik je že večkrat podprl delo organizacije Amnesty International.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Priljubljeni britanski glasbenik Sting, ki je sinoči nastopil v ljubljanskih Stožicah, se je na lastno pobudo srečal z begunkami. Zvezdnik je že večkrat podprl delo organizacije Amnesty International za pravice beguncev. "Že več kot 30 let sem član Amnesty International in v tem času sem organizacijo aktivno podpiral pri njenem varovanju in branjenju človekovih pravic. Prizadevanja Amnesty International v podporo beguncev so nujna in življenjskega pomena. Ponosen sem, da jih pri tem podpiram. Počaščen sem, da sem se nocoj srečal s tremi pogumnimi sirskimi begunkami kurdskega rodu in z ekipo Amnesty International Slovenije," je ob robu ljubljanskega koncerta dejal britanski glasbenik Sting. Tako so zapisali na Facebook strani Amnesty International Slovenija in priložili fotografiji. "Z nami in s tremi sirskimi begunkami kurdskega porekla, ki so v Ljubljani dobile svoj novi dom (Soulaf, Azhar in Mariam), se je sestal pred koncertom, ki ga je imel v ljubljanskih Stožicah," so dodali.
{facebookpost}https://www.facebook.com/amnesty.slovenije/posts/2421222767922868{/facebookpost}
Vsa dekleta se izobražujejo in učijo slovenskega jezika. Soulaf je zaročena in se bo kmalu poročila, Azhar ima štiri otroke, Mariam je mama družine Wakkas, ki lepo kvačka in izdeluje čudovita ročna dela, pa poroča Siol.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta