(FOTO) Tragedija: Priljubljeni 28-letni pevec umrl po ugrizu pajka

A.L.
09.11.2023 13:27

Za seboj je pustil ženo in dva otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilski pevec Darlyn Morais je umrl zaradi zapletov, ki so nastali zaradi pajkovega ugriza, njegovo pastorko pa so zaradi istega vzroka prepeljali v bolnišnico, a je v stabilnem stanju, pišejo tuji mediji. 28-letnik je zbolel, potem ko ga je 31. oktobra v njegovem domu ugriznil pajek, piše Daily Mail.

Žena pokojnega pevca Jhullyenny Lisboa je povedala, da je bil Darlyn utrujen, barva modrice na njegovem obrazu, ki je nastala zaradi ugriza, pa se je začela spreminjati. Kasneje je doživel alergijsko reakcijo in so ga odpeljali v bolnišnico. V petek so ga izpustili, a je kmalu zbolel in umrl.

Morais, ki je imel z ženo šestletno deklico in enoletnega dečka, je januarja 2024 načrtoval nastop v živo, ki naj bi ga posneli in izdali na DVD-ju, je za G1 povedal njegov prijatelj Samuel Zhytor. "Vedno je bil zelo priljubljen tukaj v regiji," je dejal Zhytor.

Po podatkih brazilskega ministrstva za zdravje so v tej državi v zadnjih petih letih zabeležili več kot 7000 ugrizov pajkov, od tega jih je bilo štiri odstotke usodnih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta