(FOTO) Vdova ameriškega zvezdnika na pogrebu vse presenetila z objavo: "Noseča sem"

A.L.
11.09.2024 15:24

Brata so pokopali 9. septembra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brata so pokopali 9. septembra.
USA TODAY

Moštvo Columbus Blue Jackets iz severnoameriške hokejske lige NHL še vedno žaluje zaradi smrti Johnnyja Gaudreauja. V prometni nesreči, ki se je konec avgusta zgodila v ameriški zvezni državi New Jersey, je 31-letni ameriški reprezentant umrl skupaj s svojim dve leti mlajšim bratom Matthewom.

Lokalna policija je takrat potrdila, da je oba med vožnjo s kolesom zbil avto, nesreča pa se je zgodila južno od Philadelphie. Brata sta se tam želela udeležiti sestrine poroke. 

Johnny je za seboj pustil ženo Meredith in dva majhna otroka. Le nekaj dni po tragični smrti športnika pa je Meredith z javnostjo delila novico, da je na poti njun tretji otrok.

"Pravzaprav smo petčlanska družina. Devet tednov sem noseča z najinim tretjim otrokom. Bilo je popolno presenečenje, John je bil tako navdušen," je razkrila žena NHL zvezdnika, ki se je pred dnevi oglasila na svojem Instagram profilu. Povod za čustven zapis je bila njuna tretja obletnica zakona. 

"Na današnji dan pred tremi leti sem za vedno postala tvoja. Eden najboljših dni v mojem življenju, vključno z nočjo, ko sva se zaročila, in dnevoma, ko sva na ta svet pozdravila najina otroka," je zapisala.

Tudi brat slavnega ameriškega hokejista Matthew bi kmalu postal očka. Njegova žena Madeline pričakuje otroka, malček pa naj bi se rodil konec letošnjega leta.

Gaudreau, znan kot "Johnny Hockey," je zbral 642 točk z goli in podajami na svojih 644 tekmah v NHL. S 30 podajami in skupno 43 točkami je najuspešnejši igralec reprezentance ZDA na svetovnih prvenstvih v obeh statističnih kategorijah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta