(FOTO) Zmagovalka šova Znan obraz ima svoj glas: Želela sem si, da bi zmagal David

Saša Britovšek Saša Britovšek
16.12.2019 13:03

Zmagovalka šova Znan obraz ima svoj glas oziroma naj imitatorka pete sezone je prikupna Korošica Eva Boto, ki pravi: "Spoznala sem se v čisto novi luči."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prva ženska zmagovalka šova Znan obraz ima svoj glas 
Miro Majcen

Vse do letošnje jeseni smo jo poznali kot zadržano visoko temnolasko s čudovitim vokalom, ki nas je pred leti zastopala na tekmovanju za Pesem Evrovizije in kasneje zmagala na Popevki. Da je Eva duhovita, nagajiva, simpatična in še seksi, se nam še sanjalo ni. Dokler ni stopila na oder nedeljskega šova na Pop TV Znan obraz ima svoj glas. Bila je seksi Ariana Grande, bila je fatalna Senidah, pa čutna Lady Gaga, energična Tinkara Kovač, latino zvezda Gloria Estefan in bila je tudi svoj sanjski zvezdnik Chale Salle. Kot edina ženska je prišla v finale šova in si pripela zmago z imitacijo Christine Aguilere. 
Velik večer, velika zmaga, velika življenjska izkušnja, čestitke Eva Boto! S kakšnimi občutki ste sprejeli zmago?
Zelo mešano ... Malo sem bila žalostna, ker je konec tega neverjetnega trimesečnega potovanja. Vesela, da je končno zmagala ženska tekmovalka. Vzhičena nad svojim uspehom. Ja, bilo je tako sladko in malo grenko. 

Eva Boto se je v finalu preobrazila v Christino Aguilero, David Amaro v Jamesa Arthurja, Matic Supovec v Petra Graša in Srđan Milovanović v Alexandra Rybaka.
Miro Majcen
"Ta tvoja prikupna zmedenost je iskrena in to pali," je žirant Marko Miladinovič po njenem zadnjem nastopu polaskal Evi. 
Miro Majcen
Eva Boto je zmagala s pesmijo Christine Aguilere Beautiful.
Miro Majcen
Eva za klavirjem kot Lady Gaga
Miro Majcen
Eva kot Ariana Grande
Miro Majcen
V četrti oddaji se je Eva preobrazila v malo morsko deklico Arielo.  
Miro Majcen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta