Gledalci na koncu z živci: "Sodniki, vtaknite si tega Bojana nekam"

D.Ži
13.06.2019 09:39

Tik preden bo znano, kdo od tekmovalcev Masterchefa gre prvi v finale, so se gledalci razklali v dva tabora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bojan Bešter s svojo (pretirano?) bojevitostjo močno deli mnenja.
Pro Plus

Prava vojna živcev teče v Masterchefu. Pravzaprav niti ne samo v studiu, temveč tudi na kavčih pred zasloni, kjer sta se očitno ustvarila dva tabora. Enega sestavljajo tisti, ki na polno navijajo za nekoliko robatega, a kuharsko vse bolj nadarjenega mizarja Bojana Beštra, v drugem taboru pa tisti, ki Bojana organsko ne prenesejo. A sreča je, vsaj zaenkrat, na njegovi strani. Kako napeto bo šele nocoj, ko bo jasno, kateri od tekmovalcev si je priboril prvo vstopnico za finale. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2358523387695601{/facebookpost}
Štirje tekmovalci so se sinoči pomerili v izzivu, ki ga je pripravil sodnik Bine Volčič. Najprej sta izpadli Sanja Sirk in Špela Golob, v drugem krogu je Bojan z minimalno razliko premagal Anžeta Kuplenika in si zagotovil dvajset minut dodatnega časa v današnjem tekmovanju. 
Volčič jim je najprej demonstriral filiranje morskega lista, za kar so tekmovalci nato imeli petnajst minut. Sanji in Špeli ni uspelo. 
Bojan in Anže sta nato morala poustvariti eno najljubših Binetovih jedi, ki je bila polna japonskih sestavin.  Obe jedi je okušal Bine, ki je Anžetovo zelo pohvalil, le cvetačni pire je bil pregrob. Zmagal je Bojan. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2358519027696037{/facebookpost}
Tradicionalno je nato završalo na uradni Facebook strani oddaje, kjer so komentarji ostri kot britev. Objavljamo jih nelektorirane. "Pa naj si sodniki totega Bojana nekam vtaknejo," je razhudena gledalka Renata. "A Bojan dobi dvajset minut tem SODNIKOM je pa res okusen Bojanov ŠVIC kolk ga gapne v lonec in krožnik. Mogoče bo Bine zaposliv Bojana da bo iz njegovega švica kuho nebo rabiv vode," piše Milan. "Kak je pa bil ta blesav komentar za govejo muzko? A zdaj ste postali celo strokovnjaki za glasbo? Goveja muzka je sam za na vaške veselice, narodno zabavna pa za v Cankarjev dom..... pa kaj je zadnje čase s sodniki? Čisto ste izgubili kompas ...," se je Nastja obregnila ob komentar sodnikov, da je Bojan goveja muzika in ne Cankarjev dom.
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2358486551032618{/facebookpost}
"Koliko Bine pomaga temu Bojanu!! Če zmaga ta model bo Master Chef padel res izpod nivoja!" je jezna Ines. "Je tudi Bojan vredu.samo njegov nacin govora in nesramnost do soigralcev v temu sovu.je pa nedopustno. Ena mera pa mora obstajati do tolerance vseh.zame so vsi zmagovalci," je nekoliko bolj spravljiva Metka. "Špela pa Bojana čisto popljuvala, ne moreš iz svoje kože, a, Špelca marelca? Tvoja Havajka pleše v oblakih nekje ... sami biserčki ste v finalu, razžrli se boste med sabo. Na koncu pa niti eden ne bo zmožen vnovčiti nagrade, ker so tisti, ki bi jo znali, že doma," piše Nastja. "Moje mnenje, Bojan si ni zaslužil teh 20 minut. Krožnik je izgledal kot podplat. Imel je pomoč sodnika. Riba ni bila v redu filirana. Umazan pult, da ne govorim o njegovem kapljanju vse povsod. Njegov karakter je enak njegovim krožnikom. Nespoštljiv, nesramen. Sprašujem se, kaj je obljubil, da ga sodniki spuščajo dalje," piše Jasmina, ki očitno sluti teorijo zarote.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta