Ogorčenje po Masterchefu, iz katerega je izpadel favorit: "Sramota vseh sramot!"

D.Ži
07.06.2019 09:38

Gledalci najbolj dramatičnega slovenskega kuharskega šova so povsem iz sebe, potem ko je gospodinja izločila največjega favorita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prizor, ki ga nihče ni pričakoval. Iz Masterchefa je izpadel največji favorit. In to na sila boleč način. Na izločitvenem testu ga je premagala Sanja, njegova tesna zaveznica in ljubiteljska, domača kuharica, ki je zase bila prepričana, da bo izpadla že v prvi oddaji. Samozavestnega tekmovalca s kamnitim obrazom, za katerim je skozi sezono dobro skrival živčnost, je pokopala čokolada. Temna stran čokolade je namučila Bojana Beštra, Anžeta Kupelnika, Sanjo Sirk in Maja Janežiča, ki so morali najprej pripraviti lava tortico, čokoladni mousse, na izločitvenem testu pa še bleščeč čokoladni preliv.
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2354194801461793{/facebookpost}
Če so se tekmovalci v glavnem ukvarjali s hrano, je situacija precej drugačna bila pri Bojanu, pri katerem se je zdelo, da vso svojo energijo usmerja v to, da bi kar se da zasenčil Maja. Prav rohnel je in vidno užival vsakič, ko je njegovemu največjemu konkurentu spodletelo.
Maj je priznal, da ni slaščičar in da še ni pripravljal lava tortice, a mu Bojan tega ni verjel. "Pred sabo sem ga imel, gledal ga pa nisem, ker nimam prav veselja gledati ga. Mi ni simpatičen," je dejal tekmovalni Bojan, Maj pa je dodal, da je njegova tekmovalnost zadnja stvar, s katero bi se ukvarjal. Lava tortica je uspela le Bojanu, ostali kandidati so si na njej polomili zobe. Bojan, ki je tekom šova večkrat navijaško dvignil roke, je srečen odtekel na balkon, Maja, Sanja in Anže pa so se lotili čokoladne pene, ki je še najbolj uspela Anžetu. Ostali so le še Maj, Sanja in bleščeč čokoladni obliv, ki ga je Sanja nekoč že pripravljala, a ji ni uspel. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2354170568130883{/facebookpost}
"Če me že mora kdo premagati, naj me premaga najboljši," je vidno čustveno razdvojena dejala Sanja. Želela je ostati, a kaj, ko je za to morala izločiti Maja. Njena torta s prelivom ni bila popolna, imela je nekaj zračnih mehurčkov, a je bila še vedno boljša od Majeve. "Jaz nočem, da je moja torta lepša," je vzdihnila.  Počutila se je, kot da bo prijatelju zarila nož v hrbet. Končno odločitev so sprejeli sodniki. Maj je moral domov, Sanja pa v solzah na balkon.
"Ne bomo si te zapomnili po slabih sladicah, ampak po res odličnih slanih jedeh, ki smo jih imeli mi trije čast poskusiti," je Maju v slovo povedal Bine Volčič
{facebookpost}https://www.facebook.com/masterchefslovenija/posts/2348419085372698{/facebookpost}
Komentarji na uradni Facebook strani oddaje so žolčni. "Ah, ni se še zgodilo, da bi na sredini TV ugasnila... no, včeraj se je.... Bine je pa tako al tako s Sanjo obseden in je bilo logično kaj sledi... včeraj je bilo enostavno premalo kuhanja, da bi temu sploh se lahko rekli kuharski šov...zakaj pa v prvem izzivu ni odločalo to, kdo je ribo edini pravilno spekel... aja ups, saj niste nič pokazali Maja med kuhanjem," je jezna komentatorka Rebeka. "Da obstaneta Špela in Bojan, ki samo kritizirata in ne naredita 20% tega, kar Maj naredi - celo produkcijo je lahko sram. Anže in Maj bi morala biti v finalu, na koncu bosta pa največja zahrbtneža. Očitno je to tekmovanje v tem, kdo bo koga bolj pokritiziral. Maj ni nikogar niti enkrat pokritiziral, celo oddajo je bil pošten, mentor ostalim, res si ni tega zaslužil. Zame je Masterchef končan. V ZDA Špela že par oddaj ne bi več kuhala, Bojan pa še manj. K sreči je slovenska lestvica dovolj nizko zastavljena," piše Nastja. "Žal mi je za Maja....poglejte arogantnega in hudobnega Bojana...Ko mu je švic tekel v hrano in je samo pocerijo skup spravil, njegova gobčnost mi je šla pa tudi na živce," je kritična Danica. "Tole danes je pa sramota vseh sramot. Namensko podtikanje sladic, edine stvari na kateri so ga lahko dobili. Nižje ne morete pasti. Sram vas je lahko. Maj, zame si zmagovalec. Zdaj pa navijam za Sanjo," je besna Nataša.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta