Izvajalka skladbe desetletja mora po navodilih zdravnikov molčati vsaj mesec dni

S. B.
21.02.2020 14:17

Lana Del Rey mora molčati vsaj štiri tedne, tako so ji svetovali zdravniki, ko je zbolela le nekaj dni pred svojo evropsko turnejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lana Del Rey 
Reuters

Konec lanskega leta je bila pesem Video Games ameriške pevke Lane Del Rey razglašena za pesem desetletja. Že tako izredno popularni Lani je nagrada še dodatno popestrila koncertni urnik. Konec februarja bi morala začeti turnejo po mestih Velike Britanije, pa je zdaj turnejo odpovedala zaradi bolezni. 34-letnica se ni zgolj prehladila, v nevarnosti naj bi bil tudi njen glas, zato so ji zdravniki svetovali vsaj štiri tedne molka. "Žal mi je, da vas moram v zadnjem trenutku razočarati, a bolezen je prišla nepričakovano in mi popolnoma vzela glas. Zdravniki so mi svetovali počitek in molk štiri tedne. Žal mi je, a moram se pozdraviti," je sporočila svoji glasbeni publiki.
V začetku marca bi Lana moral nastopiti tudi na dveh koncertih v Nemčiji, a kot kaže bo morala razočarati tudi nemške oboževalce. Morda bodo imeli več sreče njeni privrženci v Južni Ameriki, kamor naj bi se odpravila čez mesec dni.
Decembra je sicer Reyeva presenetila napovedjo, da bo izdala album poezije, ki bo imel ceno en dolar. Tako imenovani pripovedni album je izšel v začetku leta in je vsebinsko povezan z njeno zadnjo ploščo Norman F***ing Rockwell! Gre za posnetke, kjer pevka recitira svojo poezijo, polovico denarja od prodaje pa poklanja organizacijam, ki pomagajo skrbeti za urejanje življenjskih pogojev ameriških Indijancev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6MJszyJ1Fd/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6RioLjJl4P/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta