"Kadar je vojna, je vojna za vse"

Agata Rakovec
22.07.2018 06:18
»Kislih kumaric zadnja leta res ni več. Letos jih sploh ne bo, predvsem zaradi političnih preštevanj, sestavljanja koalicij, vlade ... Poletje je tudi priložnost za teme, ki jih morda čez leto dajemo na 'stand by', pa so vredne objave. Preverjen recept na Svetu je, da ni nič določenega, da se vsak dan sproti prilagajamo dogajanju in temam. In tega se bomo držali tudi vnaprej,« nam je povedala urednica Sveta na Kanalu A Kristina Hacin. Pogovarjali smo se z njeno ekipo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Živa Ivačič, novinarka rubrike Svet ponoči
Svet

ŽIVA IVAČIČ, novinarka rubrike Svet ponoči

Kako ste prišli na idejo za Svet ponoči? Ste sicer nočna ptica?
Kristina Hacin
Tudi novinarstvo je služba, ki je nikoli ne moreš povsem izklopiti. Jutro se začne s prebiranjem novic in večer se tako zaključi. Znate doma odklopiti od dela? Kako dolgo zdržite brez elektronske komunikacije?
Vas je med ustvarjanjem prispevkov presenetilo, kako »buden« je svet tudi, ko je zunaj trda tema? Ste odkrili novo spoštovanje do »nočnih« poklicev?

BENJAMIN KUMALIČ, Uspešne zgodbe

V Uspešnih zgodbah predstavljate zgodbe ljudi, ki si drznejo slediti svojim sanjam in jim uspe spisati navdihujoče podjetniške zgodbe. Kakšna je vaša definicija uspešnega človeka?
Imate težave z iskanjem sogovornikov ali je, nasprotno, uspešnih zgodb in dobrih praks mnogo več, kot jih imate čas predstaviti?
Katera od zgodb, ki ste jih predstavili gledalcem, je najbolj navdihujoča za vas osebno?

MILENA NOVAK, športna novinarka

Marca ste se potepali po Ameriki. Kakšen vtis je naredila na vas? Bi lahko živeli tam?
Ste pri Američanih opazili to »vse se da« mentaliteto in ali menite, da bi bilo koristno, če bi se je nalezli tudi Slovenci?
Čez lužo ste imeli priložnost za pogovor s kar nekaj zvezdniki. Kakšen vtis so naredili na vas? So ljudje kot vsi drugi ali jih obdaja nekakšna »avra uspeha«?
Gorana Dragiča
Luka Modrič
Anžetom Kopitarjem
Serena Wiliams
Roger Federer
Novak Đoković
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta