Kako žalostno: Mali princ William vpil na očeta, zakaj mamo spravlja v jok, in dejal, da ga sovraži

D.Ži
11.11.2020 07:27

V javnost prihajajo podrobnosti iz biografije Bitka bratov, ki osvetljuje odraščanje britanskih princev sredi kaotičnega zakona Diane in Charlesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Diana, Charles in mali William leta 1983. 
Profimedia

Kako zelo žalostno. Težaven zakon princa Charlesa s princeso Diano je očitno močno vplival na njuna otroka. Kot piše kraljevi biograf Robert Lacey, ki je nedavno izdal knjigo Battle of Brothers, Bitka bratov, naj bi rosno mlad princ William pogosto poskušal prekiniti prepire svojih staršev, se postavil na mamino stran in očka spraševal, zakaj na mamico tako pogosto vpije. "Sovražim te ati, tako zelo te sovražim," naj bi mali William nekoč vpil na Charlesa, piše Us Weekly. "Zakaj spravljaš mamico v jok?" naj bi dodal.

Profimedia

Leta 1995 je v oddaji Panorama z novinarjem Martinom Bashirjem Diana celemu svetu pojasnila, zakaj se ločuje od bodočega britanskega kralja. "William me je vprašal, kaj se dogaja. In dala sem mu odgovor. Spraševal je, zakaj se je moj zakon zlomil. In dejala sem mu, da smo v tej zvezi trije, tukaj je bil medijski pritisk, zato nama ni bilo lahko," je takrat povedala Diana.

Reuters

"Čeprav sem očka še imela rada, z njim nisem mogla več živeti pod isto streho in on z mano," naj bi Diana dejala Williamu in mu dala nekaj nasvetov za njegovo bodoče ljubezensko življenje. Rekla je, naj se, ko bo našel ljubezen, slednje oprime z vsemi štirimi in naj pazi nanjo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta