Naša novinarka iz oči v oči z Antoniem Banderasom

Katja Štingl
27.04.2018 02:07
Zazvoni telefon. Na drugi strani glas s Fox TV z vprašanjem: »Poslušaj, a bi naredila intervju z Banderasom?« S katerim Banderasom, vprašam, kajti zdi se mi, da najbrž ne misli Antonia Banderasa. Ali pač? Ko mi pove, naj pripravim kovček, ker letim iz naše predolge zime v sončno špansko Malago, na svetovno premiero serije Genij, v kateri glavno vlogo slavnega umetnika Pabla Picassa igra ravno on, mi skoraj pade telefon iz rok.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zjutraj preverim, ali se mi ni vse skupaj le sanjalo. S telefona se mi smeji Antonio Banderas. Kakor pravi Pablo Picasso: »Vse, kar si lahko predstavljaš, je resnično!« In je.
Promo Material
Angelina Jolie

Picassa ni mogoče razumeti

Pablu Picassu
Antonia Banderasa.
Ken Biller
»Najprej sem osupnil, zelo sem se prestrašil. Vlogo Picassa so mi zaupali v obdobju od 1926-27 do njegove smrti. Se pravi, od njegovih štiridesetih do njegove smrti, ko je preminil pri starosti 92 let. Ponudba je bila zelo zanimiva, saj je prišla v tandemu z National Geographicom, ustanovo, ki pomeni zagotovilo, da bo zgodba temeljila na dejstvih. Sledilo je to, kar se vedno zgodi pri snemanju biografij. Vemo, kaj je oseba rekla ali naredila, ne vemo pa, zakaj. In marsikaj v Picassovem življenju je zelo težko razvozlati. Imel je zelo bogato življenje, polno drame, živopisno in v skladu s svojo umetniško dejavnostjo. Picassovega umetniškega življenja ne moremo razumeti, če ne analiziramo njegovega osebnega življenja in odnosa do žensk,«
Alexa Richa
Mario Jose Bavio
Samantho Colley,
Dora Maar

Dan D

Ne nadlegujte ekipe

Mayo

Če se ne fotografiram z vami, mi nihče ne bo verjel

O, Eslovenia! You were sitting on my left today, right?«
»Vse, kar si lahko predstavljaš, je resnično!«
Članek je bil objavljen v aprilski številki revije OBRAZI.
{obrazi}{/obrazi}
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta