Oboževalec toži Madonno: Zamujala bo dve uri!

S. B.
12.11.2019 12:34

Kolikokrat se vam je že pripetilo, da ste se želeli udeležiti koncerta, hiteli na prireditveni kraj, nato pa čakali več kot uro, preden se je glasbenik le prikazal na odru? Nate Hollander s Floride si tega ne bo dovolil, zato že zdaj toži Madonno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Američan Nate Hollander je sredi poletja kupil tri vstopnice za koncert pop zvezdnice Madonne, ki bo 17. decembra v Miamiju. Veselil se je glasbenega spektakla, a se je pred nekaj tedni veselje končalo, ko je organizator koncertne turneje Madame X začetek dogodka spremenil z 20.30 na 22.30. Hollander, ki je kupil tri vstopnice in zanje odštel okoli 1000 dolarjev, je od organizatorja že zahteval vrnitev denarja, saj se zaradi novih informacij o koncertu tega ne želi udeležiti. Zdaj se bo nastop zvezdnice končal šele okoli ene ure po polnoči, lastniki vstopnic pa imajo naslednje jutro šolo in morajo zgodaj vstati. Ker se organizator na Hollanderjeve zahteve še ni odzval, se je ta odločil poiskati pravico na sodišču, tako da Madonno in njenega promotorja koncertov toži zaradi kršitve pogodbe in malomarne napačne predstavitve. Seveda zahteva odškodnino.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta