Olga Rems se še vedno spominja zlobnega komentarja

Gorazd Dominko
27.07.2018 06:09
Na Televizijo Slovenija naj bi prišla z namenom postati tajnica direktorja, a je hitro pristala pred takrat orjaškimi kamerami.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Ne tajnica, voditeljica naj bo

Svojo nagnjenost do kulture in kreativnosti sem ob šoli izživljala v študentski igralski skupini, kjer so me opazili televizijci, ki so iskali statiste za televizijsko igro tržaškega gledališča Niki, zlati deček režiserja Jožeta Babiča. Ves teden sem preživela na TV Ljubljana, na vajah za živi prenos te predstave, ter spoznavala okolje, delo in ustvarjalce. Vpisala sem se na izredni študij prava, na TV pa povprašala za počitniško delo. Prav tedaj je morala na daljše zdravljenje tajnica TV-direktorja, in ker sem imela ustrezno izobrazbo, so mi ponudili nadomeščanje, nato še redno službo na delovnem mestu referentke za propagando programa,”
Olga
Draga Rogl
Majdi Šubic

Pred kamero do upokojitve

“Spomnim se zapisa, da bi se lahko v konkurenci mladih kolegic morda bolj drzno oblačila.”
Vilijem Vodopivcem
“Po upokojitvi sem dobila ponudbo za vodenje oddaje za starejše Barve jeseni, ki smo jo z zagnano ekipo uspeli uveljaviti in obdržati na sporedu pet let. Zaradi ukinitve sem še dolgo poslušala obžalovanje njenih gledalcev,
“Z mladim sovoditeljem Akiro Hasegawo sva odlično sodelovala, on je upošteval marsikateri moj nasvet, meni pa je malce razgibal moj slog. Škoda, da se ji ni bilo dano razvijati naprej.”

Olga danes

“Zdaj imam čas za spoznavanje kulturne dediščine in drugih ostalin preteklosti, ki lahko človeka samo fascinirajo. Česa vsega so bile zmožne civilizacije pred stoletji in tisočletji! Zraven seveda sodijo zanimivi izleti in potovanja.
Gaje
“Tako kot jaz ima rada rože in živali. Rada tudi posluša, če ji, kot sem nekoč svojima otrokoma, preberem pravljico iz knjige. Je moja sorodna duša.”
Članek je bil objavljen v junijski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta