Pametne naprave za brezskrbnejše življenje

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.09.2022 13:24

Naši domovi, pisarne in tudi hlačni žepi so polni različnih naprav, ki nam tako ali drugače izboljšujejo kakovost življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Ponujajo nam vpoglede v naše dnevne navade, pomagajo pri organizaciji aktivnosti in učinkovitejšemu opravljanju le-teh ter so obenem vir neskončne zabave. Podjetje Samsung je nedavno predstavilo najnovejšo Galaxy Z serijo pametnih telefonov, Galaxy Watch5 generacijo pametnih ur in Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke. Naprave, ki vam bodo prihranile čas, omogočile lažje doseganje zastavljenih ciljev in boljše počutje.

Pametna ura, ki poskrbi za vas in vaše boljše počutje

Galaxy Z Flip4 – kompaktna oblika polna presenečenj

Personalizacija naprav stopa v svetu IT naprav vse bolj v ospredje. Podjetje Samsung je s pametnim telefonom Galaxy Z Flip4 dokazalo, da se tega še kako zaveda. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljena je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero ter ponuja revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Telefon ima tudi ojačano 3.700 mAh baterijo s podporo za super hitro polnjenje.

Samsung

Galaxy Z Fold4 – večopravilna zver

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Gre za zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna. Rezultat teh tehnoloških specifikacij je izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window in preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih aplikacij. Kamere bile nadgrajene s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo v okviru Galaxy S22 serije.

Samsung

Ura in slušalke za zdravje in zabavo

Pri razvoju pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Vključujejo izboljšan senzor BioActive, ki meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Ta dva modela pametnih ur vam bosta popestrila vse fizične aktivnosti in s funkcijo Sleep Scores pomagala vzdrževati še bolj kakovosten ritem spanja.

Po drugi strani pa slušalke Galaxy Buds2 Pro predstavljajo najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka bo poskrbela funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo skupaj z Možnost aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa izboljšala uporabniško izkušnjo.

Samsung
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.