Po 24 letih odpustili znanega športnega novinarja: "Tega ne privoščim niti najhujšemu sovražniku"

A.L.
04.06.2019 18:28

"Nimam komentarja, lahko pa povem, da so se me znebili na neprijeten način in nepričakovano," je med drugim povedal zdaj že nekdanji voditelj športa na Pop TV.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V teh dneh se je razširila novica, da dolgoletni voditelj športa v oddaji 24 ur, Tomaž Klemenčič, od 1. aprila ni več del ekipe Pop TV. Novinar, ki je šport na omenjeni televiziji vodil kar 24 let in postal skoraj zaščitni znak športne rubrike, je spregovoril za portal Žurnal24. "Trenutno sem brezposeln. Nimam komentarja, lahko pa povem, da so se me znebili na neprijeten način in nepričakovano. Tega nisem niti približno pričakoval in tega ne privoščim niti najhujšemu sovražniku, čeprav jih nimam veliko. Uradno so me odpustili, ker sem tehnološki višek. Vprašajte moje sodelavce, kakšen človek sem in kako delam, oni so delali z mano. Šefi pa so druga zgodba."

Ponudili naj bi mu delo za oddajo Svet na Kanalu A

V pogovoru je novinarjem Žurnala24 priznal, da nima še nobenih načrtov za prihodnost. "Iščem službo in sem odprt za vse možnosti." Kako situacijo komentirajo na Pop TV, od koder se je moral Klemenčič po 24 letih posloviti? "S Tomažem Klemenčičem smo se po dolgoletnem sodelovanju razšli. Razlogov za razhod ne komentiramo," so sporočili za Žurnal24, kjer še poročajo, da naj bi mu po neuradnih informacijah ponudili delo za oddajo Svet na Kanalu A, kar pa naj bi zavrnil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta