Pop TV vzel pod svoje okrilje še eno Mariborčanko

Saša Britovšek Saša Britovšek
23.07.2019 16:36

Maša Pavoković bo nova voditeljica oddaje Štartaj, Slovenija!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maša Pavoković bo nova voditeljica oddaje Štartaj, Slovenija!
Pop Tv

Po Nataliji Bratkovič in Ani Praznik, ki sta v preteklih letih zaznamovali zabavni program televizije Pop TV z oddajama Kmetija in Delovna akcija, bo jeseni postala obraz naše največje komercialne televizije še ena Mariborčanka. Maša Pavoković bo kot nova voditeljica oddaje Štartaj, Slovenija!, predstavljala nove izdelke mladih podjetnikov in jih tako približala televizijskim gledalcem. Na tem mestu bo po treh letih zamenjala dosedanjega voditelja Matijo Goljarja
Maša že nekaj let živi in dela v Ljubljani, kjer je študirala na filozofski fakulteti, pred tem pa je bila dijakinja II. gimnazije Maribor. Za seboj ima mnoge medijske projekte, tako kot radijska in televizijska voditeljica, novinarka, glasbena managerka ter komunikacijska strateginja.
"Delo na televiziji in sploh ustvarjanje televizijske oddaje mi vsakič predstavlja nov izziv. Veselim se dela s soustvarjalci oddaje in s podjetniki, ki bodo svoje izdelke predstavljali v novi sezoni Štartaj, Slovenija!. Dinamika ustvarjanja oddaj splete prav posebno vez, ki ostane tudi, ko se kamere ugasnejo. Rada sem predana projektom, ki jih delam, in neskončno me veseli, da imam možnost izbire, kaj počnem in kdaj. Fleksibilen urnik mi z vsemi plusi in minusi daje svobodo in spodbuja ustvarjalnost.
Sem otrok festivalov in najbolj uživam v dobri glasbi in potovanjih. Navdih so mi mladi. Njihova iskrenost in želja po učenju. Spoštujem ljudi, ki znajo v tistem, kar počnejo, poiskati pozitivne stvari, se ne bojijo izzivov in se soočajo s težavami, ker le tako lahko zrastemo,"
se novih izzivov veseli Maša.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta