Premiera novega Jamesa Bonda spet prestavljena, v kinematografe prihaja šele prihodnje leto

Gr.G.
05.10.2020 14:18

Gre za 25. film iz uspešne franšize, glavni igralec Daniel Craig pa naj bi tajnega agenta 007 tokrat igral zadnjič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Daniel Craig
EPA

Slaba novica za vse ljubitelje tajnega agenta njenega veličanstva, ki ga ves svet pozna kot 007. Začetek predvajanja novega filma o Jamesu Bondu z naslovom Ni čas za smrt (No Time To die) so spet preložili. V kinematografih si ga tako ne bo mogoče ogledati 12. novembra, temveč šele 2. aprila 2021, sta sporočila producenta Michael G. Wilson in Barbara Broccoli. Razlog: pandemija novega koronavirusa, čeprav tega izrecno niso povedali. Ustvarjalci so prestavitev premiere utemeljili s pojasnilom, da si želijo, da bi si film lahko ogledalo širše svetovno občinstvo. Zaradi covida-19 so namreč kinodvorane v nekaterih državah zaprte ali pa obratujejo v omejenem obsegu.

Omenjeni film so tako preložili že četrtič, prvič z oktobra 2019 na februar 2020 zaradi zamenjave režiserja, nato je sledil zamik predvajanja, ker je bilo treba dodelati scenarij. Gre za 25. film iz uspešne franšize, glavni igralec Daniel Craig pa naj bi Bonda tokrat igral zadnjič. V filmu se tajni agent James Bond umakne iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegova upokojitev ne traja dolgo, saj ga stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč.

V začetku septembra so objavili drugi napovednik za akcijsko pustolovščino, pevka Billie Eilish pa je za No Time To Die pripravila naslovno pesem, videospot pa si je že prav tako mogoče ogledati na internetu. Wilson in Broccolijeva sta zapisala, da se zavedata, da bodo oboževalci razočarani. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta