Reggae preživi brez velikih budžetov

Petra Zemljič Petra Zemljič
18.01.2018 14:33

Siti hlapci v dvajsetem letu delovanja pripravljajo poletno turnejo po Sloveniji in okolici z Italee Watson, Nadirah X in Israelom Voiceem

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Tratnik v družbi Italee Watson in Nadirah X, ki na odru spremljata največje glasbene zvezde, od Micka Jaggerja dalje.
Željko Stevanić

Tadej Tratnik - Tadiman je pevec, tekstopisec, multiinstrumentalist, eden od pionirjev slovenske reggae scene. Mariborčan je začel leta 1995 kot glasbeni urednik in avtor oddaje o reggaeju na radiu Marš in bil didžej v Pekarni, nato pa je ustanovil skupino Siti hlapci. Dvajset let letos mineva od njihovega prvega koncerta, obetajo pa se novi komadi in nastopi. Tadiman je novembra lani predstavil novi videospot za pesem Kdor drugemu jamo koplje, posnel ga je v svojem studiu v Pekarni. Konec tega meseca bo predstavil prvo pesem in videospot, ki ga je v Kingstonu posnel z jamajškim gostom Israelom Voiceem. Lani je z njim večkrat nastopal po Jamajki, kamor se zaradi novih projektov, tudi videospota z zvezdnikom Fantanom Mojahom, vrača že februarja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta