Saj ni res, pa je: Starša ne moreta verjeti, da sta po štirinajstih sinovih končno dočakala hčerko

Gr.G.
12.11.2020 11:02

Oče Jay, naveličan moških športnih dogodkov, komaj čaka, da bo lahko šel nakupovat dekliška oblačila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Skoraj tri desetletja po tem, ko se jima je rodil prvi sin, sta Kateri in Jay Schwandt dočakala svojo prvo hčerko Maggie Jayne. Življenje ameriške družine iz Michigana se bo sedaj še bolj postavilo na glavo, a starša svoje sreče ne moreta skriti. Čeprav iz verskih razlogov ne verjameta v zaščito pred zanositvijo, je mama Kateri povedala, da čuti, kot da je deklica Maggie Jayne njun zadnji otrok.

"Bil je velik šok. Nič druga nismo pričakovali kot petnajstega fantka," je priznal Jay. Starša sta povedala, da brati novorojeni sestrici posvečajo veliko pozornosti, oče pa se že zelo veseli, da bo lahko končno šel nakupovat dekliška oblačila. "Bil sem že na vsaki športnem dogodku, saj so fantje zelo aktivni. Končno lahko grem sedaj kupovat ženska oblačila in spremljat, kako si bo preluknjala ušesa."

Jay je odvetnik za nepremičninsko pravo, v ZDA pa od države velika družina ne dobi nobene finančne pomoči. Ne glede na to so dobro preskrbljeni, zaloge živil, ki zasedajo veliko sobo, pa porabijo v tednu dni. Staršev tudi ne skrbi, kako bo, ko bo Maggie nekoč domov pripeljala svojega prvega fanta. "Imela bo 15 moških, z mano vred, ki jo bodo varovali," se je pošalil oče Jay.

View this post on Instagram

Just me and my 14 boys! Quite proud of this crew!

A post shared by Schwandt Family (@schwandtfamily) on

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta