Salma Hayek med snemanjem zelo nazornega spolnega prizora krčevito jokala

D.Ži
17.02.2021 10:17
Atraktivna filmska zvezdnica se je spomnila svojega prvega vročega snemanja z Antoniem Banderasom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdnica Salma Hayek je nedavno spregovorila o snemanju svojega prvega spolnega filmskega prizora in pojasnila, zakaj ob njem ni mogla zadržati solz. Danes 55-letna igralka je vroč ljubezenski prizor posnela z Antoniem Banderasom v filmu Desperado leta 1995. Do začetka produkcije sploh ni vedela, da film vsebuje tudi tako zelo intimne kadre.

Profimedia

"Ko smo začeli snemati, sem začela jokati," se je spomnila med pogovorom za priljubljen podkast Armchair Expert. Ko je končno dojela, da od nje resnično pričakujejo nekaj erotičnega, je zahtevala, da prizorišče snemanja zaprejo in ji tako zagotovijo nekaj zasebnosti. Močno je dvomila vase in bila precej prestrašena tudi zaradi slavnega Banderasa ter njegove pregovorne samozavesti in nesramežljivosti.

Profimedia

"Bil je pravi gospod. Neverjeten. Strah me je bilo, ker zanj to ni bilo nič posebnega. Začela sem jokati, on pa se je zaradi tega počutil grozno. Zaradi solz mi je bilo strašno nerodno," pripoveduje Hayekova, ki je med zaigranim seksom razmišljala tudi o tem, kaj bosta rekla njen oče in brat. Na premieri filma ju je prosila, da ob tem prizoru dvorano zapustita. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta