Slovenska TV-voditeljica doživela poporodno nočno moro, ki jo je povsem spremenila

D.Ži
13.11.2020 10:54

Zdaj je jasno, zakaj se lepa Lea Mederal tako dolgo po porodu ni oglasila na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bilo je naravnost čudovito pričakovanje in bila je ena tistih nosečnic, ki kar žarijo od pozitivne energije in veselja nad novim življenjskim poglavjem. Vsi njeni spletni sledilci so bili del te zgodbe. Iz tedna v teden je z njimi Lea Mederal, simpatična voditeljice oddaje Potep z Leo na TV3, delila trenutke svoje nosečnosti. Septembra je postala mamica, a nato na družbenih omrežjih nekako obmolknila. Jasno, življenje je imelo manj instagramabilne načrte in vse ni šlo, kot bi moralo. Zdaj je razkrila, kakšno dramo je družina po rojstvu malega Julijana doživljala. 

Dva meseca kasneje je deček končno doma, Lea pa se je spet lotila tipkanja. "Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje, ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu. Materina in očetova ljubezen pa dela čudeže," je zapisala ob fotografiji, na kateri vidimo sinovo ročico. Držimo pesti, da bo odslej vse dobro. 


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta