(TOTI LIST) Program treh slovenskih televizij: Tako je po spremembi medijske zakonodaje videti vladni spored resnice

Piro Metek
21.09.2020 08:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je stranki SDS skozi parlament s pomočjo NSi, SMC in Desusa uspelo spraviti sveženj odlične in nepozabne medijske zakonodaje, pri kateri na srečo niso upoštevali številnih pripomb, ki so jih podali totalitarno Društvo novinarjev Slovenije, Soroševe tako imenovane nevladne organizacije ter posamezni samooklicanimi medijski poznavalci in indoktrinirani profesorji s partijske FDV, so prvi rezultati tega strokovnega udara že vidni. Toti list je namreč, kot vedno, prvi ekskluzivno prišel do prenovljenega, osveženega in obogatenega programa vseh treh najpomembnejših televizij v državi - našega partnerskega medija Nova24TV, Planet TV in po novem tudi Televizije Slovenija.

Predvsem pri zadnjem mediju, ki so ga še posebno v demokraciji nadzirali komunistični lobiji, strici iz ozadja, pripadniki nekdanje službe državne varnosti, občasno pa tudi izraelska tajna služba, je zaznati bistveno bolj uravnotežen in profiliran program, ki je brez dvoma približan najširšim ljudskim množicam, ob tem pa so onemogočeni vsakršni neutemeljeni napadi in kritike oblasti. Ali kot je sporočil novi generalni direktor RTV Slovenija Dimitrij Rupel: "Ponekod bi lastniki medijev temeljito razmislili, ali se jim splača vojna s politično opcijo, ki je doživela uspeh na volitvah in mnoge potrditve na mednarodni ravni." In ker je država lastnik, je popolnoma jasno, da je vlada o usodi RTV Slovenija "temeljito razmislila".

Gledalci TV Slovenija bodo tako brez dvoma veseli, da se iz programa umikajo oddaje, ki so in še neutemeljeno napadajo najboljšo vlado v zgodovini samostojne Slovenije in širše, med njimi seveda Tarča in Studio City, najpomembnejša zmazka tranzicijske levice in Kučanovega klana. Kakšen bo torej program, ki se bo začel predvajati naslednji ponedeljek? Preverite in seveda uživajte ob gledanju!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta