Ujemite praznične trenutke z vašim pametnim telefonom

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.11.2022 13:03

Mesta so že začela nameščati novoletne lučke in krasiti ulice, na stojnicah bo kmalu zadišalo po sladkorju in cimetu, okrašene izložbe pa bodo vabile k božičnim nakupom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Veseli december  se hitro približuje ter prinaša čudovita doživetja in spomine. Na zadnji mesec leta si več časa vzamemo za družino in prijatelje, v galeriji telefona pa se v tem času znajdejo čudovite fotografije skupnih večerij, obiskov drsališč, odlične hrane in nočnih ogledov lučk.

Prav spomini, ki ostanejo ujeti na fotografijah, so nekaj neprecenljivega. Pametni telefoni sedaj premorejo odlične funkcije, ki omogočajo kakovostno fotografijo in videe tudi pri šibkih svetlobnih pogojih. Zložljivi telefoni pa omogočajo zajemanje posnetkov tudi iz doslej ne ravno pogostih zornih kotov.

Nova zložljiva telefona Samsung Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 ponujata odlične možnosti za zajemanje fotografij in videov. Poskrbela bosta za izjemne posnetke čarobnih trenutkov in vam jih pomagala deliti z vašimi najbližjimi. Povezala pa vas bosta tudi s tistimi posamezniki, ki bodo letošnje praznike preživljali na drugem koncu sveta.

Samsung

Dva zložljiva in zmogljiva

Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljivi pametni telefon podjetja Samsung doslej. Njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex. Poleg tega je to prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Telefon navdušuje tudi z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, ki je svetlejši in ima frekvenco osveževanja 120 HZ, ki bo všeč predvsem tistim, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te potekale gladko in hitro.

Samsung

Rezultat tehnoloških izboljšav je izjemna funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost, ki je sedaj enostavnejša kot kdajkoli prej. Opravilna vrstica je skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto bo omogočal razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Telefon vključuje tudi podporo za S Pen pisalo za vse tiste, ki radi zapiske delajo ročno ali na telefon skicirajo. Navdušeni bodo nad neverjetno resnično izkušnjo pisanja kot po papirju.

Tudi kamere na Galaxy Z Fold4 so dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. S tem bodo vse novoletne lučke prišle do čudovitega izraza in božičnim fotografijam dodale praznično vzdušje.

Samsung

Galaxy Z Flip4 ponuja izboljšavo najljubših funkcij uporabnikov, zato je vrhunsko orodje za samoizražanje. Njegova kompaktna pregibna zasnova ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon.

Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri  4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov.

Samsung

Videoposnetke snemajte prostoročno ali zajemajte celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristite glavno kamero. Prav tako ima funkcijo Nightography, ki poskrbi za nočne fotografije.

Samsung

Tudi vzdržljivost je vrhunska

Z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu sta Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 najtrdnejši. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Poleg tega sta Galaxy Z Flip4 in GalaxyZ Fold4 vodoodporna po standardu IPX8. Zato ne skrbite, če vam bo ob snemanju norčij na saneh telefon padel v sneg. Zabeležil bo vse spomine, ki jih boste ustvarili v decembru.

Samsung
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.