Umrl zvezdnik legendarne serije Alf, njegovo življenje ni bilo srečno

D.Ži
27.06.2019 09:41

Max Wright je po koncu snemanja zabredel v mamila, zadnja leta je preživel z nemškim negovalcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kdor je v osemdesetih letih minulega stoletja gledal televizijo, se simpatično čudaški ameriški seriji Alf ni mogel izogniti. Ne nazadnje gre za enega najbolj priljubljenih televizijskih projektov vseh časov. A ekipa se manjša. Umrl je Max Wright, eden od glavnih igralcev. Dočakal je 75 let, poslovil pa se je zaradi raka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzMROjdgCzp/{/instagram}
V kultni seriji je v vlogi očeta Willieja Tannerja poskušal krotiti kaos, ki je v družino prišel, ko se je k njim priselil mačkojedi vesoljček Alf. Serijo so premierno predvajali med letoma 1986 in 1990, a jo marsikje ponavljajo še danes. Življenje za Wrighta po koncu snemanja serije ni bilo lahko. Leta 2001 se je pojavil posnetek, na katerem igralec kadi krek in seksa z brezdomcem. Leta 2003 ga je policija prijela zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Odvisen naj bi bil tudi od kokaina. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzMWLJIg7wc/{/instagram}
Nesrečen je bil tudi med snemanjem serije, saj se je kot šolan gledališki igralec v tako lahkotnem žanru počutil podcenjenega.  Dolga leta se je boril z limfomom in rakom kože. Marca 2017 je za posledicami raka na prsih umrla njegova žena Linda. Poročena sta bila 52 let, a naj bi zaradi njegove biseksualnosti že dolgo živela kot sestra in brat. Svoja zadnja leta je Wright preživel s 54-letnim nemškim negovalcem Reinerjem Dettlingom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzNDzKzo8X_/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta