(VIDEO) Rok Piletič iz Bql povsem iskreno priznal: "Bil sem konj!"

D.Ži
08.05.2020 14:30

Razkrita je ena najbolj nenavadnih skrivnosti slovenske pop scene. In očitno rojena glasbena uspešnica poletja 2020.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bql

Morda ste ves čas slutili, da bi to lahko bil on. Morda pa boste zdaj presenečeni. Rok Piletič iz priljubljenega glasbenega bratskega dua Bql je priznal, da je prav on bil tisti znameniti in famozni mož s konjsko glavo v enem najbolj gledanih spotov lanskega leta, Taxi, v katerem je sicer v glavni vlogi blestel Luka Basi. V vlogo moža s konjsko glavo se je vsestransko oblegani pevec nepričakovano dobro vživel. In zdaj ... dramaturški preobrat.
{embed_youtube}https://youtu.be/yo64jNEFOkc{/embed_youtube}
Bql sta med oboževalce poslala nov spot za komad Na frišno, v njem pa Luka Basi s svojim taksijem na začetku pripelje moža s konjsko glavo na mesto novega zločina. In v trenutku postane jasno, da je ta konj prav postavni Piletič. "Sem del naše Neo Visuals/Raay Music ekipe tudi v ozadju, ne samo kot izvajalec. Seveda pomagam pri produkciji, organizaciji, urejanju, in tako sem v Basijevem spotu odigral vlogo konja, pa se mi je zdelo simpatično, da to razkrijemo v najinem spotu," pravi Rok. Uspešnica poletja 2020 je očitno rojena.
Tako se je konjska zarota začela ...
{embed_youtube}https://youtu.be/XZAu_UCMtzs{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta