(VIDEO) Eva Boto razkrila, kdaj se je zjokala

D.Ži
06.03.2019 12:20

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica je predstavila nov spot, ki je nekaj posebnega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob

Nekdanja predstavnica Slovenije na Pesmi Evrovizije Eva Boto je septembra predstavila svojo prvo avtorsko skladbo Tvoja, te dni pa je med poslušalce poslala čisto novo, z naslovom Zavedno, ki jo je napisal in sproduciral Žan Serčič, s katerim sodeluje že dlje časa.
{embed_youtube}https://youtu.be/fG3WuCr8rXo{/embed_youtube}
"Ljudem želim predati pozitivno sporočilo in upam, da mi to uspe, saj pesem govori o tem, kako se vse, kar v življenju iščemo, skriva ravno v nas samih. Naslov Zavedno nosi težo same pesmi. Zakaj? Ker si ti sam tisti, ki rišeš svojo pot, ti moraš najti to, kar te osrečuje in se zavedati, da si le ti tisti, ki lahko svoje sanje spremeni v resničnost. Nobena pot do uspeha ni enostavna. Poskusiš, padeš, vstaneš, poskusiš znova, vse dokler ne uspe. Važno je zavedanje, da ti lahko uspe, če verjameš vase, v svojo pot in v njej vztrajaš. Najpomembneje pa je, da se na svoji poti ne oziraš na to, kar si mislijo drugi, ampak da ostaneš zvest sebi in vztrajaš naprej," ob izidu spota pravi Eva. In dodaja: "Ravno iz tega razloga sem dobila idejo, da na snemanje videospota povabim Karmen in Nežo, ki sta zmagali v oddaji Štartaj Slovenija. Že ko sem ju prvič videla na televiziji, sem se ob poslušanju njune zgodbe zjokala. Moja pesem je popolno zrcalo njune zgodbe o uspehu. Ravno ta stavek se je znašel v moji glavi, teden pred snemanjem videospota, medtem ko sem jedla njun sladoled in sestavljala del scenarija za snemanje. Takoj, brez oklevanja sem pisala Karmen, povedala, za kaj gre, in onidve sta takoj potrdili."

Tibor Golob
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta