(VIDEO) Hauser oboževalce 2Cellos presenetil z nepričakovano novico

D.Ži
13.06.2019 13:57

Medtem ko Luka Šulić uživa v družinskem življenju, se je njegov glasbeni kolega odločil narediti karierni korak v solo smer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Z nečim, kar bi lahko v zgodovino šlo kot najbolj osladen nagovor, kadar koli zabeležen na Instagramu, je Stjepan Hauser, sočelist Luke Šulića v 2Cellos, začel poseben posnetek. A kmalu, v izogib sladkorni, prasnil v smeh. S čudovitim vrtom britanskega posestva Hedingham v ozadju je eden najbolj oboževanih Hrvatov potrdil to, kar je že nekaj časa viselo v zraku.  Medtem ko se Šulić te dni prav dobro počuti v družinskih vodah, dobil je namreč že drugega otroka, se je Hauser odločil za prav poseben podvig.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BynJtfbnxKP/{/instagram}
"Drage dame po svetu, ste pripravljene slišati moj prvi solo album? Tako zelo lep bo. Najbrž bo to najlepši in romantični album, kar so jih kdaj posneli," z žametnim glasom pove Hauser in ob koncu le še s težavo zadržuje smeh.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BykijDmH2P9/{/instagram}
Najava je v hipu zbrala več deset tisoč všečkov in nemalo komentarjev namrgodenih moških poslušalcev, ki se zdaj sprašujejo, ali album sploh smejo poslušati. Morda pa Hauser pripravlja še en posnetek, ki ga bo začel z: "Dragi gospodje ..."
{instagram}https://www.instagram.com/p/Byh_U9ZHASR/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByX27AanLEz/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByNXdB4HgID/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta