(VIDEO) Inja Zalta je z mladim Cavazzo v novem spotu povsem brez oblačil

D.Ži
02.10.2020 11:44

Vzhajajoča zvezda na slovenski reperski sceni je na splet poslala zelo drzen spot, ki priteguje veliko pozornosti. Tudi zaradi glavne igralke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dobesedno treščil je na glasbeno sceno. Vazz, mlad slovenski reper, sicer znan tudi kot Mark Jacob Cavazza, sin igralca Sebastiana Cavazze, je te dni na splet poslal svoj nov spot za komad Playboy. Gre vsekakor za zelo posebno stvaritev, saj v njem vidimo tudi slovensko igralko Injo Zalta, ki je pred pandemijo igralsko kariero gradila v ZDA. In to ni vse, Inja in Vazz sta v enem od prizorov v spotu očitno povsem slečena.

PLAYBOY  Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljam novi video Playboy.  Takega videa še nisem videl na naših tleh...

Objavil/a VAZZ dne Četrtek, 01. oktober 2020



"Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljam novi video Playboy. Takega videa še nisem videl na naših tleh in to me veseli. Gromozanska zahvala gre moji dragi ekipi neizmerno talentiranih deklet, brez katerih ne bi bilo mogoče prav nič," je sporočil na družbenih omrežjih mladi raper ter pohvalil Injo, ki ga je navdušila s svojo osebnostjo.


"Inja, ki je eno samo veliko srce, je brez strahu z mano počela vse vragolije ter dodala ogromno celotnemu projektu in vzdušju," svojim oboževalcem, ki jih je vse več, sporoča Vazz.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta