(VIDEO) Lady Gaga razkrila, kaj se je med njo in Bradleyjem dogajalo na oskarjevskem odru

D.Ži
08.11.2019 13:35

Bila je kemija, tako močna, da so jo začutili po vsem svetu. A pevka trdi, da je šlo le za šov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Devet mesecev po svojem ikoničnem skupnem nastopu na podelitvi oskarjev, ko so gledalci širom sveta opazili izjemno močno kemijo, ki je vladala med Bradleyjem Cooperjem in Lady Gaga, zvezdnikoma filma Zvezda je rojena, je ona spregovorila o tem intenzivnem trenutku. Odpela sta uspešnico Shallow, se nežno gledala, dotikala in kmalu pristala na naslovnicah revij. Tudi zaradi razpada Bradleyjeve zveze z Irino Shayk. Mnogi so krivdo za ugaslo ljubezen valili na Lady Gaga, ki pa je vztrajno zatrjevala, da sta le prijatelja. Da sta le hotela filmu zagotoviti nekaj dodatne pozornosti, pravi. 
{embed_youtube}https://youtu.be/JPJjwHAIny4{/embed_youtube}
"Ustvarili smo ljubezensko zgodbo. Kot pevka in igralka sem si seveda želela, da bi ljudje verjeli v to, da sva zaljubljena. Želela sva, da to ljubezen začutijo na podelitvi oskarjev," je dejala Gaga. "Želela sva, da gre ta občutek naravnost skozi objektiv kamere in da se vidi na vsaki televiziji. Na tem smo veliko delali, več dni. Vse smo preučili in to naredili kot predstavo," še pravi zvezdnica, ki meni, da jim je realizacija ideje uspela odlično.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta