(VIDEO) Maja Keuc se je razšla s Švedom, si zacelila srce in samska posnela ta res hud komad

D.Ži
01.05.2020 18:38

"Trust issues" se imenuje skladba, s katero se priljubljena pevka, vrača k svojim glasbenim koreninam. Sita tega, da jo poskuša spremeniti vsak, ki ima pet minut časa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Od razhoda s Švedskim glasbenikom Jonahom Nilssonom sta minili že dve leti in v tem času se je v življenju Maje Keuc spremenilo marsikaj. Težki časi so jo navdihnili, da se je vrnila k svoji ljubezni do soul/rnb glasbe. Pravi, da je očitno morala nekaj časa preživeti v samskem stanu, da je našla samo sebe, tako osebno kot glasbeno.
{embed_youtube}https://youtu.be/8AZ12p7vlds{/embed_youtube}
“Ko sem začela na Slovenija Ima Talent, sem pela gospel in džez, potem pa sem padla v to spiralo glasbene industrije, kjer je vsak iz mene želel narediti nekaj drugega in sem potrebovala kar nekaj let, da sem si začela spet zaupati. Občutek imaš, da se ti priložnosti več ne bodo ponudile, če jih ne boš sprejel, vendar to ni čisto res, če si pripravljen v svojoj vizijo vložiti delo. V bistvu me je srčna bolečina vrnila k Soul/Rnb glasbi o kateri sem si ustvarila sliko, da jo lahko resnično prepeva samo temnopolta rasa oziroma tisti, ki so odraščali v njeni neposredni bližini s čimer ciljam predvsem na zahod. Ampak nek glas v meni je postajal vedno glasnejši," pripoveduje Maja. "Ta glasba je zmeraj najbolj naravno prihajala iz mene in rekla sem si, da si bom do konca življenje očitala, če si ne bom dala iskrene priložnosti četudi so možnosti približno tako velike kot, če bi zadela na loteriji. Lani sem nato začela objavljati priredbe pesmi na svojem Instagramu in do dandanes so se javili že skoraj vsi moji idoli - H.E.R., Jhene Aiko, Snoh Aalegra, Craig David, Yebba - kar je bila čudovita potrditev, da ta občutek ni bil samo v moji glavi. Čaka me še dolga pot in trdo delo, ker po vseh teh letih v tujini vem kaj je potrebno za uspeh, zraven pa držim še nekaj prostora za magijo. In če se izkaže, da je bil to samo en adrenalinski izlet - bom šla v življenju z mirno vestjo dalje," še razmišlja Maja, ki smo jo na letošnji Emi videli v vlogi žirantke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta