(VIDEO) Massimo Savić posnel spot o mladih, ki zapuščajo Hrvaško

D.Ži
04.09.2018 14:00

Še pred koncertom v SNG Maribor je hrvaški glasbeni zvezdnik v svet poslal nov spot z globokim sporočilom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Massimo Savić bo 12. septembra koncertiral v SNG Maribor. 
Arhiv

Pred velikim koncertom, ko bo s svojim prepoznano žametnim glasom, ki gre globoko pod kožo, prihajajočo sredo, ob 20.00, v Veliki dvorani SNG Maribor razvajal poslušalce, je hrvaški glasbeni zvezdnik Massimo Savić predstavil spot za skladbo Ne ostavljaj me tu (Ne pusti me tukaj).
{embed_youtube}https://youtu.be/vP6VMTUZLTY{/embed_youtube}
Četrti singl z Massimovega četrtega albuma Sada (Zdaj) je na radijske valove krenil v začetku minulega tedna, zdaj je dobil še vizualno podobo. Režisersko taktirko je tokrat v rokah držal Hrvoje Banić, v glavni vlogi pa lahko vidimo Marka Blaževića. Pesem, pod katero se podpisuje Predrag Martinjak, je Saviču pisana na kožo, zato ne preseneča, da jo je izbral za jesenski singl.
"Ta pesem, če jo pozorno poslušate, ima dvojni pomen. Lahko jo razumemo tipično ljubezensko, o neki nesrečni ljubezni. Po drugi strani pa je lahko svojevrstna kritika današnjega časa, situacije, ki nas je doletela, v času odhodov, posebej mladih, ki menijo, da sem več ne spadajo," je ob izidu skladbe povedal Massimo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta