(VIDEO) Mlajšim generacijam: Zato se nam je nekoč zmešalo ob Tini Gorenjak

D.Ži
05.04.2019 13:17

Ona je muca. Muca Maca. Včasih punčka, včasih kača, ampak vedno tvoja mačka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prav mogoče je, da bo zmagovalka tretje sezone Popovega šova Zvezde plešejo. Res ji ples gre odlično od nog in lahko je ponosna nase. Tudi zato, ker tako suvereno pove, da je stara 46 let in da je vse skupaj zanjo vse prej kot samoumevno. Tina Gorenjak. Atraktivna igralka, ki ima vselej na zalogi kakšno provokativno izjavo. Večna spogledljivka in redna udeleženka lestvic s fatalnimi Slovenkami. Če jo mlajše generacije danes poznajo predvsem kot igralko in, po novem, plesalko, pa tisti, ki jim spomin seže vsaj do preloma tisočletja, še dobro vedo, da je Tina Gorenjak v Sloveniji veljala za ultimativni predmet moškega sanjarjenja. Kar lahko pripišemo njeni kratki, a udarni pevski karieri, katere krono še danes predstavlja uspešnica Muca Maca, tako zimzelena, da Tini, ki je takrat nastopala kot Tina G, še danes kdo reče Muca Maca. 
{embed_youtube}https://youtu.be/dbangBvaH7c{/embed_youtube}
Leta 2001 je Gorenjakova namreč napisala svoje prvo dramsko besedilo, monokomedijo z naslovom "Muca Maca ali Brez ljubezni mi živeti ni" ter besedilo za naslovno pesem v predstavi. Monokomedijo je več kot šestdesetkrat uspešno odigrala, istočasno pa se je s pesmijo Muca Maca občinstvu predstavila kot pevka. Pesem se je uvrstila na več glasbenih lestvic pri nas, zimzelenost pa je njenemu podvigu prispeval drzen spot, v katerem je strastno poljubila čedno rdečelaso soigralko.
{embed_youtube}https://youtu.be/lU9JAV3MUho{/embed_youtube}
Tina bo to nedeljo, ko bo na sporedu novo nadaljevanje šova Zvezde plešejo, počivala, saj je svoje odplesala minulo nedeljo. Pravi, da je njen najljubši ples rumba, ker je ples ljubezni, njen sanjski plesni partner pa bi, poleg Mihe Vodičarja, bil Derek Hough. Z nekaj plesnimi izkušnjami je vendarle v oddajo prišla, saj je kot najstnica plesala izrazni ples. Nikoli nismo dvomili v to, da ima Tina odličen občutek za ritem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bv2GUICl3Nr/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvyckfcl4RN/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvbsklalZPH/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bt6CusTgH5w/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bt1aWI3ANpW/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtjB_wtgJJH/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta