(VIDEO) Monica Bellucci praznuje 56 let. To so njeni najbolj vroči prizori ...

D.Ži
30.09.2020 10:40

Milijoni po svetu v njej še vedno vidijo najlepšo žensko na svetu. Srce je legendarni igralki ukradel 18 let mlajši moški.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Italijanska filmska zvezdnica Monica Bellucci danes praznuje 56. rojstni dan. Že več kot tri desetletja jo nekateri imajo za najlepšo žensko na svetu, z vsako novo fotografijo pa lepotica dokazuje, da leta na njej ne puščajo sledi. Kariero je začela v  osemdesetih letih minulega stoletja, ko je delala kot model in manekenka, kmalu je odigrala prve vloge v italijanskih, francoskih in ameriških filmih.

Vloga v nepozabni uspešnici Malena, zgodbi o italijanski provinci med drugo svetovno vojno, kjer zaradi 27-letne lepe vdove veje zavist, je močno zaznamovala njeno kariero. Prizori iz filma so nepozabni, dvajset let kasneje pa mnoge mlade igralke, influencerke in manekenke poskušajo posnemati lepo Monico na fotografijah. Gre za znamenit prizor, v katerem se Malena sprehaja po mestu, skupina dečkov pa jo osuplo opazuje. 

V karieri je večkrat pred kamerami slekla oblačila, kar je s seboj prineslo številne nepozabne in zelo vznemirljive prizore. 

Le malo je moških, ki bi se lahko uprli lepi igralki, tudi 18 let mlajši Nicolas Lefebvre, s katerim je skupaj od leta 2017, se ni mogel. 

Pred tem je bila dvakrat poročena. Iz dolgoletnega zakona z Vincentom Casselom ima dve hčerki, njena hči Deva pa je brez dvoma podedovala velik del mamine lepote.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta