(VIDEO) Na begu pred korono: Malo je manjkalo, pa nove pesmi Luke Basija ne bi bilo

D.Ži
02.04.2020 09:44

Le nekaj ur več, pa eden najbolj priljubljenih pevcev ne bi do konca posnel svoje nove uspešnice, saj bi ga prehitela karantena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Ni prav veliko glasbenikov, ki si te dni, ko se zdi, da se je svet ustavil, upajo med poslušalce poslati nekaj novega. A ni res, da se ne da. Svet se je morda res ustavil, Luka Basi se ni. Priljubljeni pevec, ki niza uspešnico za uspešnico, se je odločil svojim poslušalkam in poslušalcem karantenske dni polepšati z ljubezensko balado Kad postaneš drugome žena. "Gre za izvirno in nekoliko drugačno ljubezensko zgodbo. Pesem je zgodba o ljubezni moškega do ženske, ki ostaja tudi, ko ga ona zapusti. Je definicija prave, neskončne ljubezni," pravi Basi. Malo je manjkalo, pa pesmi sploh ne bi bilo. Tako kot marsikaj bi jo odnesla epidemija in z njo povezani preventivni ukrepi. Izšlo se je za las. 
{embed_youtube}https://youtu.be/D-w-agwj2Eo{/embed_youtube}
Basi je imel srečo, da je skladbo posnel v zadnjih trenutkih pred ukrepi, ki so nastopili pred nekaj tedni. V razmisleku o skladbi in njenem sporočilu se je Luka dotaknil tudi težke situacije, s katero se trenutno sooča skoraj ves svet, in vloge glasbenikov v tem obdobju. "V težkih časih, ko vsak dan poslušamo takšne in drugačne novice, ostanimo pozitivni. Jaz ostajam doma, pazim nase in na svoje najbližje. Srečo imam, da smo, preden se je vse skupaj začelo in smo se lahko še neomejeno družili, z ekipo sestavili prelepo balado, s katero želim osrečiti vse, ki si krajšajo čas z glasbo. Vesel sem, da smo, preden smo ostali doma, z ekipo uspeli posneti tudi video, ki ga lahko zdaj delim z vami. Glasbeniki smo v tem času tu za vas, da z glasbo širimo pozitivno energijo in upanje," razmišlja Basi.

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta