(VIDEO) Na Molatu s čolnom zapeljal med kopalce: Pokazal zadnjico in se pohvalil, da je veteran

M.R.
28.08.2023 07:38

V soboto so se kopalci na plaži na hrvaškem otoku Molat soočili z neodgovornim ravnanjem voznika čolna ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Otok Molat
Profimedia

Incident se je zgodil v zalivu Jazi, kjer se nahaja mestno kopališče. To je sicer ograjeno s plovci, ki so od obale oddaljeni največ 100 metrov. 

Po prepiru z domačini je voznik gliserja slekel hlače in jim pokazal zadnjico, poroča portal Morski.hr. Kopalci, ki so se znašli pred samim premcem čolna, so negodovali in ga opozorili, da so plovci nameščeni zato, da bi preprečili plovilom vplutje na kopališče in tudi hujše nesreče. Pri lastniku čolna je to izzvalo burno reakcijo. 

Upravitelj čolna jim je rekel: "Ja, to je vaš otok, zato je tudi videti tako grozno, naslednjič nam pokažite izkaznice, da ste lastniki otoka. Pazili smo na otroke ... Na koncu pa se je stopnjevalo do sklicevanja na status veterana, češ da se je boril," je bralec portala, ki je bil priča dogodku, navedel izjavo upravitelja čolna in pojasnil, kaj se je dogajalo. Dodal je, da je "pošiljanje v materinstvo" že vsakdanja ikonografija. 

Sicer pa po njegovih besedah to ni bil edini incident v zalivu tistega dne. Zgodba o neozaveščenih in neukih pomorcih se vije že leta. Zato so tudi po odločitvi mestnega odbora postavili omenjene plovce. Sicer pa imajo na drugi strani otoka za navtike urejen zaliv s privezi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta