(VIDEO) Norvežan presegel Nemca: Imitator Elvisa Presleyja podrl rekord v prepevanju Elvisovih pesmi

Gr.G., STA
25.07.2020 19:06

52-letni Bjornestad, čigar umetniško ime je Kjell Elvis, je glasbeni maraton, ki so ga v živo prenašali tudi prek spleta, izvedel v nekem baru v Oslu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Imitator Elvisa Presleyja, Norvežan Kjell Henning Bjornestad je danes podrl svetovni rekord v prepevanju pesmi legendarnega "kralja rock'n'rolla". Njegove pesmi je izvajal 50 ur, 50 minut in 50 sekund in za več kot sedem ur izboljšal prejšnji Guinnessov rekord. Dosedanji rekord v prepevanju pesmi legendarnega Elvisa je leta 2004 postavil Nemec Thomas "Curtis" Gaethje, ki je Elvisove pesmi brez prekinitve prepeval 43 ur, 11 minut in 11 sekund.
{embed_youtube}https://youtu.be/ipMt9kPCk38{/embed_youtube}
"Tega ne bom nikoli več izvedel," je za norveško televizijo NRK dejal Bjornestad, potem ko je v soboto zjutraj zaključil svoj nastop. S prepevanjem je začel v četrtek zjutraj ob 8. uri po krajevnem času, oblečen v tipična Elvisova oblačila. Med nastopom je izmenično hodil po odru in sedel, ko je končal s predvidenim repertoarjem pesmi, pa jih je začel ponovno izvajati. Vsako uro je imel pravico do petminutnega odmora, ki pa ga je lahko izpustil in si ga prihranil za kasnejši daljši odmor.

Reuters
Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta