(VIDEO) Palec navzdol: To so YouTube videi, k ste jih največkrat ocenili z "ni mi všeč"

Gr.G.
06.11.2020 08:42

Obstajajo tudi lestvice, na katerih blestijo tisti uporabniki, ki so si prislužili največ negativnih ocen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Palec navzgor, ali navzdol? Medtem ko si večina uporabnikov želi za svoje fotografije ali videe prejeti čim več pozitivnih ocen, pa obstajajo tudi lestvice, na katerih blestijo tisti, ki so si prislužili največ negativnih ocen. Uporabnik za YouTube računom Data Is Beautiful je tako pripravil animacijo, v kateri prikazuje tiste YouTube videe, ki so jih gledalci največkrat ocenili z "ni mi všeč". 

Zelo dolgo se je na vrhu lestvice držal pevec Justin Bieber z glasbenim video spotom Baby. Na video platformo ga je naložil 19. februarja 2010, do danes pa si je video ogledalo več kot 2,3 milijarde ljudi. 15 milijonov je podalo pozitivno oceno (palec navzgor), kar 11 milijonov uporabnikov pa negativno (palec navzdol). 

Precej slabše pa se je odrezal video YouTube Rewind 2018, v katerem so zbrani videi, ljudje, glasba in trenutki, ki so najbolj zaznamovali leto 2018. Zgolj 208 milijonov uporabnikov si je "Rewind 2018" sploh ogledalo, 2,9 milijonom je všeč (palec navzgor), medtem ko 18 milijonov uporabnikov meni, da si ne zasluži pozitivne ocene (palec navzdol). Presodite sami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta