(VIDEO) Polno naročje nagrad za Taylor Swift

S. B.
25.11.2019 13:38

Blondinka iz Pansilvanije postala absolutna zmagovalka ameriških glasbenih nagrad.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Taylor Swift ima v svoji karieri doslej 29 glasbenih nagrad, s čimer je za pet priznanj že prehitela dosedanjega rekorderja, pokojnega kralja popa Michaela Jacksona. 
Reuters

Taylor Swift ima za seboj sanjsko leto, kar se je potrdilo tudi na podelitvi ameriških glasbenih nagrad (American Music Awards - AMA), kjer je prejela kar šest kipcev in z njimi (ter z vsemi, ki jih že ima doma) postala največkrat nagrajena glasbena izvajalka v zgodovini. V Los Angelesu je prejela dragoceno trofejo za izvajalko leta, izvajalko desetletja, najljubšo izvajalko popa-roka, izvajalko najljubšega pop oziroma rok albuma, tudi kipec za najljubšega odraslega sodobnega glasbenika in za videospot za skladbo You Need to Calm Down. S polnim naročjem uspeha se je na koncu že v solzah zahvaljevala glasbeni javnosti in svojim oboževalcem za deset let let uspehov, zabave in nepozabnih doživetij. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta