(VIDEO) Slepi avtist z nastopom občinstvo spravil na noge, Simon Cowell brez besed

A.L.
31.05.2019 13:28

Codiju Leeju je s svojim glasom in igranjem na klaviir uspelo dvorano spraviti na noge.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dokumentacija Stopa

Oddaja Amerika ima talent na svoj oder privabi številne ljudi vseh talentov. A le redkim uspe občinstvo in sodnike spraviti na noge in jih pustiti brez besed. To je uspelo Kodiju Leeju, ki ima diagnosticiran avtizem, poleg tega pa je že od rojstva slep. Prav zato je na oder prikorakal v spremstvu mame, ki je zbrani množici sporočila, da je glasba tista, zaradi katere njen sin živi.
Lee je z virtuoznim igranjem na klavir in izjemnim petjem povsem navdušil gledalce, s svojo točko pa si je prislužil stoječe ovacije in zlati gumb ene od žirantk. To pomeni, da bo Kodi Lee naslednjič nastopil na finalnem odru.
{twitter}https://twitter.com/nbc/status/1133553583440449537{/twitter}
Žirant Howie Mandel je takoj po nastopu dejal, da mora Kodi vedeti, da so vsi štirje sodniki skupaj s publiko na nogah. Novica je, sodeč po posnetku, nadvse navdušila tudi mladega glasbenika. Njegovemu nastopu se je s prijaznimi besedami poklonil tudi strogi Simon Cowell. "To, kar se je pravkar zgodilo, je bilo izjemno. Ampak res izjemno. Imaš lep glas, hvala, da si to delil z nami. ta trenutek si bom zapomnil do konca svojega življenja."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta