(VIDEO) Ženska na letalu razkazovala prsi in sprožila pretep

D.Ži
31.08.2018 10:17

Na letu EasyJeta proti Ibizi je bilo kar pestro ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko je ženska začela potnike trepljati po glavi, je prišlo do pretepa. 
Youtube

Na letu proti Ibizi je prišlo do velikega pretepa, ki ga je spodbudilo slačenje ene od potnic. Ta se je odločila potnike zabavati z razkazovanjem prsi in plesom v naročju. Do incidenta je prišlo na letalu družbe EasyJet, ki je z angleškega Lutona poletelo proti Ibizi.
Josh, potnik, ki je posnel pretep, je kasneje medijem povedal, da so prijatelji dekleta sedeli v zadnjem delu letala, ona pa je bila obkrožena s skupino moških. "Neprestano so ji ponujali pijačo. Začela jim je plesati v naročjih, nato razkazovati prsi, spustila se je na vse štiri nekje v prehodu med sedeži," pripoveduje očividec. Prijatelji so jo poskušali umiriti, a jih ni poslušala.
{embed_youtube}https://youtu.be/WexXoaN0ZW0{/embed_youtube}
"Sprva ni delala večjih problemov, a je ljudem začela iti na živce. Bil je pozen let in vsi so bili utrujeni, ona pa se je prepirala s stevardesami, ko se je po letalu sprehajala ravno sredi vzleta. V nekem trenutku je začela ostale potnike trepljati po glavi. Ko se je dotaknila neke ženske, jo je ta udarila. Tako se začelo," dodaja Josh. Po pristanku je žensko vklenila in z letala odpeljala policija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta