Življenje ne čaka, zakaj bi morali vi

Sklenite zavarovanje Specialisti z asistenco, ki vam zagotavlja hitro obravnavo pri specialistu, pogovor z osebnim zdravnikom na daljavo in pomoč v vseh fazah zdravljenja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
arhiv naročnika

Zagotovo ste se že kdaj znašli v položaju, ko ste na hitro potrebovali zdravniški nasvet. Ker v Sloveniji ni običajno, da bi se za tovrstne nasvete obračali na že tako prezasedene izbrane osebne zdravnike, z vprašanji včasih odlašamo tako dolgo, da iz majhne težavice zraste velik problem.

Hitro do zdravnika, ko ste v negotovosti

Za vse take situacije, ki zahtevajo hitro ukrepanje, so v zavarovalnici Generali oblikovali zavarovanje Specialisti z asistenco, v katero je vključena tudi storitev Halo Doktor. Zavarovanje Specialisti z asistenco imetniku omogoča hiter in enostaven dostop do osebnega zdravnika na daljavo, do specialistov in zdravljenja. Storitev Halo Doktor posamezniku omogoča hiter in enostaven dostop do osebnega zdravnika prek video klica ali po telefonu. Video posvet mu je lahko na voljo že v 15 minutah ali pa v terminu, ki ga izbere zavarovanec sam (telefonski ali video posvet). Storitev je na voljo vse dni v letu, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro. V storitvi Halo Doktor vam osebni zdravnik odgovori na vaša zdravstvena vprašanja, razloži izvide, lahko pa vas tudi napoti na nadaljnje specialistično zdravljenje. V tem primeru ne potrebujete napotnice svojega osebnega zdravnika. Za specialistične storitve zavarovanec pokliče v asistenčni center, kjer ga, glede na potrebe, vodijo skozi celoten proces – od pomoči pri izboru izvajalca do naročila na pregled, diagnostiko, operacijo ali rehabilitacijo. 

Arhiv Naročnika

Majina izkušnja

Zelo pozitivno izkušnjo z zavarovanjem Specialisti z asistenco je imela tudi 35-letna Maja, ki se v prostem času veliko ukvarja s športom. Med rekreativno odbojko na mivki je – kot že mnogokrat – skočila, ob pristanku pa je začutila pekočo bolečino v kolenu. Takoj je zaslutila, da je s kolenom nekaj hudo narobe. Rentgen na urgenci ni pokazal realnega stanja, zato so jo napotili na magnetno resonanco.

Na Asistenci zdravje, kamor je poklicala, ker je imela sklenjeno zavarovanje Specialisti z asistenco, so ji v nekaj dneh uredili magnetno resonanco in prvi pregled pri ortopedu. Takrat je izvedela, da je imela pretrgane skoraj vse vezi v kolenu in poškodovan meniskus. Očitno šokirani Maji je ortoped predstavil diagnozo in možnosti zdravljenja.

Z izvidom ortopeda so ji na Asistenci zdravje uredili naslednji pregled, operacijo, ki so jo opravili v zasebnem zdravstvenem centru, in fizioterapije. Rehabilitacija tudi devet mesecev po operaciji še traja, a Maja že hodi in se veseli dne, ko se bo lahko ponovno ukvarjala s športom.

arhiv naročnika

Zavarovanje s številnimi prednostmi

Prav hitrost postopka in zanesljivost osebja v asistenčnem centru sta med glavnimi razlogi, zakaj je dobro skleniti zavarovanje Specialisti z asistenco. Med številnimi prednostmi, ki jih zagotavlja omenjeno zavarovanje, izpostavimo le nekaj najpomembnejših:

  • Zavarovanci lahko hitro in enostavno dostopajo do storitev specialista, diagnostičnih preiskav in zdravljenja, vključno z operacijami in rehabilitacijami ter preventivni pregledi. Pregled pri specialistu je običajno mogoč že v desetih dneh, in sicer v enem od odličnih zdravstvenih centrov po Sloveniji.
  • V sklopu zavarovanja je na voljo tudi storitev Halo Doktor - video ali telefonski posvet z osebnim zdravnikom na daljavo, ki vas lahko napoti k specialistu, odgovori na zdravstvena vprašanja ali razloži izvide.
  • Zavarovanje omogoča tudi pridobitev drugega zdravniškega mnenja.
  • Prijazno in učinkovito osebje asistenčnega zdravstvenega centra vas vodi skozi zdravljenje – od pomoči pri izboru izvajalca storitev, urejanje termina pregleda do obveščanja ter plačila vseh storitev, ki so v sklopu zavarovanja.
  • Izbirate lahko med štirimi paketi zavarovanj ali se odločite za osnovni paket in ga dopolnite s kritji po svojih potrebah.
  • Člani Generalijevega programa ZAME lahko zavarovanje Specialisti z asistenco sklenete do 35 % ugodneje. Včlanitev je hitra in varna ter ni omejena zgolj na Generalijeve zavarovance. 
    Zavarovanje lahko sklenete tudi za ožje družinske člane.
arhiv naročnika

Opisane prednosti zavarovanja Specialisti z asistenco so gotovo tudi razlog za visoko zadovoljstvo Generalijevih zavarovancev. Povprečna ocena zadovoljstva z zdravstveno obravnavo znaša kar 4,9/5 (vir: Medifit, anketa zadovoljstva z Asistenco Zdravje Generali, 2023), povprečna ocena zadovoljstva s storitvijo Halo Doktor pa znaša pri oceni zdravnika 2,98/3 in pri oceni izvedbe klica 2,94/3 (vir: Medifit, anketa zadovoljstva s storitvijo Halo Doktor, 2023).

Če ste tudi vi med tistimi, ki ob različnih zdravstvenih situacijah ne morete čakati, da pridete na vrsto, ampak potrebujete odgovor čim prej, je pr(a)vi odgovor za vas zavarovanje Specialisti z asistenco.  Zavarovanje lahko sklenete pri svojem zastopniku, v vseh poslovalnicah zavarovalnice Generali ali na spletni prodajni točki zavarovalnice www.G24.si. Življenje ne čaka, zakaj bi morali vi.
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.