Zlatko Derviševiću: "Zlaja na Bundesu v tvojem dresu ponosno se sprehaja"

M.R.
14.09.2018 11:22
Reper Zlatan Čordić - Zlatko je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo z igrišča na ljubljanskih Fužinah. Na fotografiji je oblečen v dres igralca NK Maribor Amirja Derviševića.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reper Zlatko v Mariboru
Sašo Bizjak
"inspiracijo zase in za vse mlajše blokovce, ki danes morda sanjajo svoje sanje in pridno trenirajo ali študirajo, da bi z leti rezultati začeli cveteti"
"Bom pa vedno s ponosom nosil dres katerega koli Fužinca, ki mi ga bo podaril,"
"Vsi ostali kritiki, ki mi očitate, da sem prodana duša in da me boste ne vem kaj vse, naj vas spomnim, da bom do smrti zagovornik športa in ljubezni in nikoli se ne bom spustil na nivo nasilja ali sovraštva do kogar koli, zaradi česar koli!!!"
"da ni kriv dres, ampak notranji bes nezadovoljstva, ki ga zakrivite in iščete razloge na drugih, ker nimate dovolj poguma, da bi stvari uredili sami s seboj"
Amirju Derviševiću
"Fužincu"
"Ejov @amirdervisevic21 če te zanima, kaj na Fužinah dogaja, kapetan Zlaja na Bundesu v tvojem dresu ponosno se sprehaja."
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta