Zmagovalec resničnostnega šova Bar je Štajerc, vrača se The Biggest Loser Slovenija

M.D.
06.01.2019 08:42

Sinoči se je na Planet TV zaključil resničnostni šov Bar. Gledalce in sotekmovalce je za točilnim pultom najbolj prepričal Sandi Jug ter si priboril 50.000 evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalec Bara na Planet TV je Sandi Jug iz Poljčan. 
Bojan Puhek

Z velikim finalom se je v včeraj zaključil resničnostni šov Bar, v katerem so tekmovalci pokazali tako gostinske in organizacijske veščine kot veliko zabavljaštva, pa tudi nekaj ljubimkanja in spletkarjenja. Od septembra so tekmovalci tako preživeli marsikateri vzpon in padec, najboljših šest pa se jih je prebilo do finala.
V finalnem večeru so na vroče stole sedli Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea. Prvi se je poslovil Srečko, sledili sta Katarina in Tea, nato pa je iz boja za 50.000 evrov izpadel še Kristian. V superfinalu sta tako ostala Sandi in Matej, ki sta bila zelo priljubljena tudi pri svojih sotekmovalcih.
Zmaga in denarna nagrada sta na koncu pripadli Sandiju Jugu iz Poljčan. Sandi je veljal za umirjenega tekmovalca in hkrati tudi za najbolj izkušenega v gostinskih vodah. "Bar si bom za vse življenje zapomnil kot res enkratno in neponovljivo izkušnjo. Niti za trenutek mi ni žal, da sem bil del tega,“ je povedal 30-letnik, ki mu je ob zmagi čestitalo tudi dekle Alja. "Morda celo več kot zmaga in denar šteje celotna izkušnja, ki je bila res enkratna in neponovljiva," je ganjeno ponovil ob zmagi in se zahvalil vsem, ki so glasovali zanj.
{facebookpost}https://www.facebook.com/Bar.PlanetTV/posts/2116246308438307{/facebookpost}
Oddajo sta vodila Domen Kumer in Jasna Kuljaj. Medtem ko se je Bar po štirih mesecih končal, pa na Planet TV že potekajo prijave za novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija. Tam v ospredju ni zabavljaštvo, ampak resnične spremembe življenjskega sloga in navad. Tekmovalci se bodo znova pomerili v izgubljanju odvečnih kilogramov.


 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta