Zvezdnik skupine Backstreet Boys obtožen posilstva

D.Ži
22.11.2017 10:54

Članica nekdanje dekliške skupine trdi, da jo je Nick Carter leta 2002 spolno zlorabil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nick Carter je včasu največje slave veljal za enega najbolj vročih moških na svetu.
Profimedia

Na seznamu ameriških zvezdnikov, ki jih obtožujejo neprimernega spolnega obnašanja, je po novem eno ime več. S prstom je na Nicka Carterja, člana Backstreet Boys, verjetno najbolj znane fantovske skupine na svetu, pokazala Mellissa Schuman. Nekdanja pevka ženske popskupine Dream trdi, da jo je Carter leta 2002 posilil.  Medijem je povedala, da naj bi jo zvezdnik napadel, ko ji je bilo le 18 let, njemu pa 22. Spoznala sta se preko svojih založb. Zgodilo naj bi se bilo pri njemu doma, v Santa Monici, kamor jo je povabil na "druženje".
{instagram}https://www.instagram.com/p/BX668RVHKVz/?taken-by=nickcarter{/instagram}
Povabilo je sprejela in s seboj celo pripeljala prijateljico. Kmalu jo je Carter odpeljal v svojo sobo, češ da ji bo predvajal nastajajočo skladbo. Prijateljica je ostala v drugi sobi. Melissa trdi, da jo je prisilil v oralni seks. "Bil je večji in močnejši od mene, nikakor nisem mogla odpreti vrat in poklicati na pomoč," pripoveduje in dodaja, da ni vedela, kje se v tistem trenutku nahaja njena prijateljica.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BYEGAoBHyxg/?taken-by=nickcarter{/instagram}
"Ko je položil mojo roko na penis, sem mislila, da je edini način, kako bom prišla iz te sobe ta, da opravim s tem, kar je pričakoval od mene," nadaljuje. Nato naj bi jo Carter položil na posteljo in se povzpel nanjo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZh_PTdHJnK/?taken-by=themelissaschuman{/instagram}
"Rekla sem mu, da sem še devica in da nedolžnost hranim za svojega bodoče moža. Večkrat sem mu to povedala, a bil je pretežek, da bi pobegnila. Takrat sem začutila, da je nekaj vstavil vame. Vprašala sem, za kaj gre, pa je odvrnil, da je vse to on," danes medijem pripoveduje Melissa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BTKdQBJgqac/?taken-by=themelissaschuman{/instagram}
Pravi, da je po dogodku bila otopela in se v šoku odpeljala domov. V dneh, ki so sledili, jo je Carter večkrat poklical in puščal neokusna glasovna sporočila. Kljub temu je pristala na snemanje dueta z njim, le da sta, po dogovoru z menedžerji, vsak svoj del posnela ločeno, ne da bi se srečala. Zaradi dogodka naj bi povsem izgubila zanimanje za glasbeno kariero.

Carter se na obtožbe še ni odzval. Podobno kot leta 2006, ko mu je siljenje v oralni seks očitala neka oboževalka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta