Toyota prenovila hiluxa. Pri nas bo na voljo prihodnje leto

Janez Kovačič Janez Kovačič
11.06.2020 05:00

Toyota predstavlja osveženega hiluxa, dostavnika, ki je tudi na slovenskem trgu dovolj dobro sprejet, čeprav posel s tovrstnimi avtomobili ni izjemen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Toyota

Avto so prvič predstavili res daljnega leta 1968 in ves ta čas se dokazuje s trpežnostjo, zanesljivostjo in kakovostjo izdelave. Sedaj je dobil nove prednje in zadnje luči, drugačen je odbijač in nasploh prednji del, naprodaj je v treh novih barvah in po želji tudi z 18-palčnimi platišči. Tudi notranjost je posodobljena, nov je osempalčni multifunkcijski zaslon, mogoče si bo omisliti hi-fi sistem JBL z devetimi zvočniki in 800-vatnim ojačevalcem … Dolg je tudi seznam dodatne oziroma doplačljive opreme, tako da bo mogoča precejšnja personalizacija avtomobila. Pod motornim pokrovom se bo vrtel novi 2,8-litrski dizelski agregat (145 kW/204 KM in 500 Nm navora), tako da naj bi avto po tovarniških podatkih zmogel do 100 km/h pospešiti v desetih sekundah, povprečna poraba naj bi bila 7,8 litra, izpust CO2 pa 204 g/km. Izbirati bo mogoče med dvojno in tako imenovano ekstra kabino, med šeststopenjskim ročnim in šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Pri nas naj bi bil avto na voljo v začetku prihodnjega leta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta