(AVDIO IN VIDEO) Podkast Večer v živo: "Če otrok ne spoštuje drugih, tudi sebe ne."

Maja Furman Maja Furman
10.10.2019 14:48

Maja Furman je v podkastu Večer v živo gostila psihologinjo in psihoterapevtko s področja logoterapije dr. Zdenko Zalokar Divjak.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer v živo z dr. Zdenko Zalokar Divjak.
Večer

Tokrat smo k pogovoru povabili dr. Zdenko Zalokar Divjak, strokovnjakinjo za vzgojo. Pogovarjali smo se, kaj so dobri in učinkoviti vzgojni prijemi; zakaj je pomembna starševska avtoriteta in kako jo vzpostaviti ter ohraniti; kako otroku pomagati, da razvije svoj potencial – skratka, kako ga dobro »opremiti« za življenje.
Prisluhnite pogovoru na povezavi TUKAJ.
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/vecer-v-zivo-zdenka-zalokar-divjak{/soundcloud}
Dober dan in dobrodošli, kako ste?
"Dobro. Sicer že cel dan delovno; danes sem že imela terapije, jutri začnem s predavanji na fakulteti. Veselim se že novih študentov in novega šolskega leta."
16. novembra boste gostja Maratona pozitivne psihologije v Mariboru. Tema vašega nastopa bo vzgoja. Ste strokovnjakinja za vzgojo, hkrati ste tudi mama in babica.
"Tako je. Imam štiri vnuke in dva sinova. Ob vnukih pravzaprav ponavljam teorijo o vzgoji, da preverjam, kaj drži, kaj se spreminja itd. Ker se vzgoja tudi spreminja, duh časa je zelo drugačen od našega obdobja odraščanja. Če ne slediš času in vsemu, kar prinaša, težko razumeš starše in otroke."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta