Borut Pahor od Joeja Bidna prejel zahvalno pismo za čestitke

M.R.
25.12.2020 15:32
Predsednik države Borut Pahor je na Twitterju objavil pismo, ki mu ga je zmagovalec ameriških predsedniških volitev Joe Biden. V njem se mu je Biden uvodoma zahvalil za čestitke in lepe želje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novoizvoljeni predsednik ZDA Joe Biden je prejel čestitke za zmago na volitvah tudi od Kitajske in ruskega predsednika Vladimirja Putina.
Reuters

Zapisal je tudi, da ju s podpredsednico Kamalo Harris čaka veliko dela in da bosta oblast prevzela v času velikih globalnih izzivov, kot so koronavirus in podnebne spremembe, ki zahtevajo tudi mednarodno sodelovanje. 

"Veseliva se dela z vami in vašo vlado pri reševanju skupnih problemov, ki se tičejo naših držav," je Biden zaključil pismo. 

Pahor je sicer Bidnu čestital že 7. novembra, ko je bilo jasno, da so ga ameriški državljani izbrali za novega predsednika. Teden dni pozneje pa je slovenski predsednik ocenil še, da je čas, da bi Bidnu čestitala tudi vlada.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta