(FOTO in VIDEO) Tudi kot jajce velika toča po več krajih v Sloveniji

STA, Gr.G.
21.06.2022 21:15

Tako je kot jajce velika toča padala na Dolenjskem, v Lovrencu na Pohorju, Radljah ob Dravi ter na območju Metlike ter občine Semič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhivska fotografija
Silva Eory

Del države so zvečer znova zajela neurja. Uprava za zaščito in reševanje poroča o težavah na območjih občine Hoče-Slivnica, Lenarta, Laškega, Radencev, Svete Ane in Novega mesta. Med drugim je v več krajih padala tudi kot jajce velika toča.

Tako je kot jajce velika toča padala na Dolenjskem, v Lovrencu na Pohorju, Radljah ob Dravi ter na območju Metlike ter občine Semič, navaja portal neurje.si.

V Novem mestu je zaradi močnega neurja zalilo nekaj kleti in cest. Neurje s točo in močnim nalivom v kraju Štravberk na Dolenjskem, so zapisali.

Neurje z močnim vetrom je zajelo tudi območje občine Črnomelj. Veter je poškodoval nekaj streh, podrl pa tudi nekaj dreves. Po informacijah Uprave za zaščito in reševanje posredujejo gasilci in delavci cestnega podjetja.

Tudi na območju občine Hoče-Slivnica so aktivirali gasilce prostovoljnega gasilskega društva Bohova in Hoče, ki so na kraju dogodka nudili pomoč pri pokrivanju strehe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta