Kakšno vreme nas čaka ta vikend? Že kmalu se obetajo padavine

A.L.
13.01.2024 07:29

V prihodnjem tednu bo prevladovalo oblačno vreme.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Danes bo večinoma jasno, zjutraj in dopoldne bo v Bohinju in ponekod po nižinah Koroške megla. Proti večeru se bo ob morju začelo oblačiti. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5, na Primorskem okoli 8 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Ponoči se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -1, ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo v zahodnih in osrednjih krajih precej oblačno, v vzhodni in severni Sloveniji pa še deloma sončno. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 9 °C.

V noči na ponedeljek lahko predvsem na Primorskem pade kakšna kaplja dežja. V ponedeljek bo večinoma suho, čez dan bo zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo na severu države.

V prihodnjem tednu bo prevladovalo oblačno vreme. V torek bo še povečini suho z jutranjimi temperaturami okoli 0 in popoldanskimi okoli 5 °C, od srede naprej pa bo občasno deževalo. Padavine bodo pogostejše v zahodnih krajih, tudi marsikje po nižinah bo v drugi polovici tedna zapihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo večinoma med 0 in 5, popoldanske pa med 5 in 10 °C.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta